«ХИТРУНУ» ПО ЗАСЛУЗІ АБО ОТРИМАВ ЧЕРГОВОГО ОБЛИЗНЯ І ВІД ВЕРХОВНОГО СУДУ!

лист
Поділитися новиною

листНа шпальтах даної газети, так званий керівник ПрАТ «Гадячгаз» нагадував про себе, що кожен «хитрун» – отримає по заслузі! І дійсно, його слова матеріалізувалися в законний спосіб у якому був задіяний навіть Верховний Суд.

У попередній своїй статті я вже писав про штучно створений конфлікт самовпевненим Шестерненком, який намагався різними засобами протягом року відключити моє домоволодіння від газопостачання, залучивши до цього інженера А. Довгаля, начальника ГРМ В. Саврюка та цілий юридичний відділ, на чолі з начальником Б. Савченком, структури гадяцької поліції, та спеціалістів різних ланок своєї організації в кількості шести чоловік. При цьому була задіяна і автомобільна та бульдозерна техніка! (Не забувайте, дорогі споживачі, що заробітна плата та всі витрати на неправомірні дії Шестерненка були взяті з «вашого карману», так як іншого способу заробітку в даній організації не має, а ще будуть взяті з вас додаткові кошти за відключення та підключення газу споживачам, за рішенням суду, які потерпіли від незаконних дій цього горе-бізнесмена Шестерненка).

Усю цю бригаду мені довелося вигнати з власного подвір’я, так як їх дії були неправомірними і суперечили чинному Законодавству – Конституції України, яку, нажаль, даний бізнесмен не вивчає.

Також хочу пояснити читачам, чому поведінка Шестерненка, що до мене, стала такою агресивно-наполегливою. Звернувшись до інженера Довгаля, з проханням повернути мені мої проекти, які неправомірно він роками утримував у себе в кабінеті, за які мною була сплачена не мала сума коштів, але мабуть їм здалася ця сума замалою. Тож замість того, щоб мені їх повернути , останній хотів мені нав’язати договір на обслуговування моїх газових приладів, за що вимагав додаткові кошти і виписав мені квитанцію на значну суму. Я не погодився на цю аферу, оскільки знав, що мої газові прилади знаходяться на гарантії від виробника і ні ліцензії, ні кваліфікованих спеціалістів для обслуговування моїх, імпортних котлів, та газових плит (приладів), у даній організації не має.

Дана особа відмежувалася від споживачів, створивши свій кабінет в конторі ПрАТ «Гадячгаз», як режимний об’єкт, закрився в ньому під кодовими замками і скаржників-споживачів до нього не пускають, хоча дана будівля була споруджена за рахунок, знову ж таки споживачів. Про це даний керівник не знає, оскільки він у цьому не брав участі.

Ми можемо зробити висновок – боїться! Значить є причини. Але «в депутати йде»…? За мандатом, чи за чим? Якщо він вже так себе поводить не будучи ще ним! От і задумайтесь виборці, яку особистість ви вибираєте, в депутати, від партії «Зе» !?

Шестерненко, не змирився з моєю непокорою і вирішив застосувати до мене інші методи морально-психологічного впливу, направивши до мого домоволодіння свою відомчу комісію, у складі чотирьох чоловік, на чолі з його заступником Ю. Давиденко, для перевірки моїх газових приладів. Їх поведінка вказувала на те, що була вказівка найти будь який привід, щоб відрізати моє домоволодіння від газопостачання, щоб потім «здерти» з мене немалі кошти за його підключення. Це так звана «схема» додаткового «заробітку» Шестерненка – змушувати людей укладати договори на обслуговування газових приладів, хоча їх ніхто не обслуговує, перевірка газових приладів, димоходів полягає тільки в тому, щоб «зідрати» кошти із селян для газового монополіста і це відбувається щорічно. А не покірних, у незаконний спосіб, відключають від газопостачання, шляхом незаконного проникнення на приватну територію, коли господарів немає вдома, з надуманим формулюванням – витік газу, потім вимагають не малі кошти за приїзд, за приєднання , за обслуговування газових приладів і їх підключення. Якщо людина звертається до суду і суд зобов’язує ПрАТ «Гадячгаз» підключити домоволодіння до газопостачання, працівники ПрАТ «Гадячгаз» підключають і в цей же час шукають інше «порушення» і знову відключають домоволодіння від газопостачання. Тобто, йде знущання над споживачами, бо недопрацьоване законодавство в цій сфері, надає широкі повноваження монополісту Шестерненку в повному обсязі ці прогалини використовувати, як основний метод свого управління.

Шестерненко нехтує Законодавством України, використовує його тільки в тих випадках, коли це вигідно для його бізнесу.

Відносно вище згаданої комісії, яку створив Шестерненко у своїй приватній фірмі, хочу зазначити наступне, для майбутніх потерпілих від свавілля таких горе керівників-хитрунів, і таких в Україні ще не мало. Про дану комісію, яку очолює Ю. Давиденко, скажу – ця жінка потребує окремого негативного осуду з мого боку, бігала по моєму домоволодінню, як навіжена, щоб вислужитися перед Шестерненком , судячи з її поведінки, вона отримала особливі вказівки щодо перевірки моїх газових приладів. Давиденко склала акт перевірки, який послугував, приводом наче б то виявлених порушень, для відключення мого домоволодіння від газопостачання. Взявши на себе повноваження суді Давиденко винесла неправомірний вердикт, тим самим розв’язала Шестерненку його брудні руки, для задоволення його емоційних потреб, які суперечать Законодавству України.

Зрозумівши нарешті, що до мене йому не вдасця застосувати свої агресивно- неправомірні дії, як це він робив з іншими споживачами, останній звернувся з позовом до суду, але знов не для вирішення конфлікту, а для його подальшого продовження, будучи впевненим в своїй «правоті» просив суд відключити моє домоволодіння від газопостачання. Але не так сталося, як гадалося!

Отримавши облизня в районному суді, Шестерненко не заспокоївся, він почав строчити свої скарги в Полтавський Апеляційний суд, але з незрозумілих причин постійно відкладав розгляд своєї скарги, мабуть дуже «мудрував», чи ретельно її вивчав з такими юристами як і сам.

Зустрівшись з керівником юридичного відділу ПрАТ «Гадячгаз» Савченком, який приїхав в Апеляційний суд Полтави, відстоювати інтереси свого боса, під час очікування розгляду справи я його запитав: « чому Постійно переносите розгляд справи, та затягуєте час?», на що отримав відповідь, що така справа в Україні перша і потребує багато часу для підготовки і не малих зусиль для її вивчення» на ці слова я відповів в жартівливій формі, що ця скарга не варта «виїденого яйця» і суд ви програєте.

Через 40 хвилин Полтавський Апеляційний суд виніс постанову: «Апеляційну скаргу Приватного акціонерного товариства «Гадячгаз» залишити без задоволення. Рішення Гадяцького районного суду Полтавської області від 30 січня 2020 року залишити без змін.»

У своїй постанові Апеляційний суд вказав на неправомірні дії Давиденко і Шестерненка:

« Посилання ПрАТ «Гадячгаз» на рішення Комісії з розгляду актів про порушення та проведення експертизи ЗВТ та пломб є необґрунтованим, оскільки прийняті комісією рішення виходять за межі її компетенції. Згідно протоколу засідання Комісії, комісія вирішила зобов’язати Супруненко С.М. надати доступ працівникам ПрАТ «Гадячгаз» для здійснення обмеження/припинення газопостачання. Отже, приймаючи рішення про зобов’язання Супруненко С.М. надати доступ працівникам ПрАТ «Гадячгаз» для здійснення обмеження/припинення газопостачання, Комісія діяла всупереч положень ст. 3 Конституції України, яка гарантує недоторканість житла та допускає проникнення до нього не інакше, як за вмотивованим рішенням суду. Більше того, ст. 124 Конституції України встановлено, що делегування функції судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускаються. Привласнення Комісією ПрАТ «Гадячгаз» з розгляду актів про порушення та проведення експертизи ЗВТ та пломб функцій суду в частині зобов’язання відповідача надати доступ до свого житла є грубим порушенням законодавства.»

У другому абзаці постанови Апеляційний суд зазначає наступне: «У зв’язку з тим, що Супруненко С.М. добровільно не надає доступ працівникам підприємства до об’єкту газопостачання, позивач вважає, що такий обов’язок має покласти на відповідача суд. Рішенням Гадяцького районного суду Полтавської області від 30 січня 2020 року у задоволенні позовних вимог ПрАТ «Гадячгаз» відмовлено.»

Старання цілого юридичного відділу, на чолі з головним «газовиком- хитруном» закінчилися повним фіаско. Але даний хитрун, на те він і хитрун – звернувся з останньою надією, як перед смертю арештант до Верховного Суду. Але і там 4 серпня 2020 року отримав великого облизня. Не буду втомлювати читачів його рішенням, нехай його досконало вивчають горе – юристи «Гадячгазу», які подають позови з незаконними вимогами і через суд намагаються подавити волю людини, яка щомісячно сплачує їм за газ та ще й за його транспортування. Хоча сам ПрАТ «Гадячгаз» не відшкодовує людям за труби, які вони в свій час закупили та проклали за свої кошти і не надавали в оренду ПрАТ «Гадячгазу» для транспортування по ним газу, який належить Українському народу. Виходить парадокс! У ст. 13 Конституції України зазначено: « Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси , які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу».

Але споживачі не відносяться до Українського народу, так вирішили монополісти і привласнили всі ресурси собі, ще й на додачу прихватили наші газові мережі, нав’язавши нам щомісячну плату – так зване транспортування газу. Із винесеного судом рішення зрозуміло, що «газовик» Давиденко, яка також, як і її керівник прагне стати депутатом, взяла на себе неправомірно завищені функції, на що суд строго вказав.

Задумайтесь, споживачі! Кого ви вибираєте в депутати, де вони працюють, які рішення вони приймають? Є такий народний вислів: «який керівник такі і підлеглі».

Нарешті згідно Постанови Кабінету міністрів України №303 від 24 квітня 2020 року, клієнт може обирати постачальника газу і змінювати його хоч кожного місяця. Перехід відбувається автоматично. Під час переходу споживачу не відключатимуть газ. Змінити постачальника газу можуть мешканці приватних та багатоквартирних будинків. Для цього потрібно буде подати новому надавачу послуги заявку на приєднання та невеликий пакет документів, змінити постачальника можна за 4-21 день.

Наданою привілегією я залюбки скористаюся бо прийняв чітке рішення – змінити постачальника газу і відійти від цієї «шарашкіної контори», яка все робить для того, щоб про неї негативно говорили і пан Шестерненко, замість того, щоб робити висновки, навпаки ускладнює своє положення, переоцінюючи свої можливості і проводить свою агресивну політику проти громадян гадячини, які утримують його за свої кошти.

Люди, будьте не байдужими. Де таке бачено – «бізнесмен – газовик» будоражить весь район: одних штрафує, других відключає від газопостачання, інших підключає, непокірних веде до суду, чим намагається залякати споживачів і самоствердитись на посаді, показати, що він найрозумніший і, що його потрібно боятися, але масові судові рішення вказують на інше.

Юридичний відділ Шестерненка направлений на боротьбу із людьми, а не на покращення надання послуг споживачам. Ми їх утримуємо за свої кошти, а вони нами нехтують і поводяться з нами, як із «бидлом».

На завершення скажу ще й таке, хотів я передати цю статтю в газету «Рідне місто», але на порозі так званої редакції, яку очолює Олена Глік – Оробей, мене зупинив знайомий В.П. і розповів мені про свою випадкову, неприємну зустріч із Д. Шестерненком, та В. Оробеєм. Нещодавно, на цьому ж місці у мого знайомого з ними виникла емоційна розмова, що до незаконного відключення від газопостачання його домоволодіння, шляхом таємного проникнення на приватну територію, в наслідок чого мій знайомий уже півтора року без газу. У жовтні 2020 року Гадяцький і Полтавський Апеляційний суд вказав на не правомірні дії Шестерненка і виніс постанову про стягнення з нього 6 231 гривень на користь громадянина В.П. Хочу зазначити, що даний потерпілий від ПрАТ «Гадячгаз» є пенсіонером та інвалідом другої групи ЧАЕС.

Шестерненко не став з ним спілкуватися, так як він рахує себе «великим бізнесменом» і йому нічого з «бидлом» розмовляти і дану особу з інвалідністю в грубій формі послав на «три веселі букви», які часто гадячани пишуть на парканах, сів в свій розкішний ВМW і хутко зник, а пенсіонера забрала швидка в передінсультному стані. При даній розмові був присутній ще депутат, який прагне ще раз стати депутатом, від партії «Рідне місто» – В. Оробей, який підтримав позицію Шестерненка і на прохання потерпілого опублікувати статтю в газеті «Рідне місто», В. Оробей відмовив, заявивши, що виберете мене депутатом, потім ми з вами поговоримо. Ось чим завершилася розмова виборця з майбутніми депутатами від команди «Зе» та команди «Рідне місто».

Олена Глік, дружина Віктора Оробея, є кандидатом у депутати Гадяцької міської ради по округу №1, Сам Оробей – кандидат по територіальному округу №2 , а О. Глік сестра – Любов Шкрьоба є кандидатом в депутати Гадяцької міської ради по округу №4. Приємно бачити новостворену родину, яка поспішає «поліпшувати життя» і власним прикладом спонукає інших до подолання корупції та кумівства в «Рідному місті». Знаючи цю родину, нічого поганого сказати не можу, за виключенням Оробея про якого в мене інша точка зору, як до кандидата в депутати.

На завершення скажу словами В. Оробея « Не довіряйте сліпо всьому що чуєте і бачите? У передвиборчій інформації ?» Що мав на увазі даний кандидат у своєму вислові вам судити самим і робити певні висновки. Як я розумію наступний лозунг буде за буддистською мудрістю трьох мавп: «не чую, не бачу, не говорю»!

А про Шестерненка відверто заявляю. Знаю, що і в подальшому він буде мені створювати перешкоди, але для мене це не проблема, як для інших. Навпаки, мене морально загартовує і відверто тішить те, що я маю можливість цілком в рамках закону боротися з свавіллям та безкарністю.

P.S. Далі буде…

С. Супруненко, місто Гадяч.

3 коментарі до “«ХИТРУНУ» ПО ЗАСЛУЗІ АБО ОТРИМАВ ЧЕРГОВОГО ОБЛИЗНЯ І ВІД ВЕРХОВНОГО СУДУ!

  1. Молодець пане Супруненко! Давно пора! Нарешті знайшлася управа і на вкрай обнаглівших газовиків, від яких люди стогнуть, чортихаються,… але все ж таки платять космічні суми. бо не наважуються судитися…

  2. Спасибо, Сергей Михайлович!
    Очищайте Гадяч от подобного и в дальнейшем.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...