Гадячани скаржаться на не облаштований тротуар

Поділитися новиною

До редакції зі скаргою звернулись мешканці Гадяча:

«Шановна редакція, дуже просимо вас посприяти у вирішені проблемної ділянки тротуару біля магазину «Ритуал», що розташований по вул. Лохвицька. Ми були свідками, як із дитячого візочка ледь не випала дитина, оскільки там облаштований перехід сходами, а збоку стежка, але вона дуже вузька і зійти з дитячим візочком складно. Це ж не дуже дорого, зробити той схід ширшим хоча б на 1 метр. Не потрібно навіть асфальтувати, тільки впорядкувати. Це прохання до органів місцевої влади і до нього мають дослухатись негайно, зважаючи на початок несприятливих погодніх умов»

Слід зазначити, що ця проблема існує вже не один рік і ми самі були не одноразово свідками того, як люди з дитячими візками та навіть звичайні перехожі, стикалися з проблемою переходу саме на цьому відрізку шляху. А як щодо людей на інвалідних візках? Нажаль, люди з цієї категорії не можуть вільно пересуватись цією ділянкою дороги.

Зауважимо, що саме цей шлях веде до Гадяцької автостанції і чимала кількість людей щоденно мусить проходити цю «перешкоду». Тому звертаємось до міської влади та просимо облаштувати більш комфортні умови задля зручного пересування громадян.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...