ЗВЕРНЕННЯ

лист
Поділитися новиною

листМіському голові Нестеренку В.О.,

депутатам міської ради VII скликання,

голові Гадяцької РДА Матюшенку О.В.,

Редакції щотижневика «Базар Медіа»

Від громади м. Гадяч

ЗВЕРНЕННЯ

Просимо вас звернути увагу на те, що в нашому місті обласного підпорядкування немає громадського міського транспорту. На сьогодні функціонує лише приміський транспорт загального користування по маршруту Гадяч – Малі Будища, який курсує 8 разів на день з 6.00 – 18.30 (і то в жахливому стані). Цим маршрутом користуються в основному мешканці Гадяча. У годину пік автобус переповнений, люди, які чекали на нього в районі Заяру, вимушені або «висіти в повітрі», або бігти слідком за автобусом. Та чи є потреба ганяти авто на село 8 разів, адже в середині дня він їздить порожнім, тоді як в годину пік хоч «караул» кричи. Можливо, треба розробити більш рентабельний маршрут по місту, адже місто чимале, і людей, які б могли користуватися послугами, чимало, не кожен може скористатися таксі.

І поки так будемо жити? Запитуємо у вас, шановні депутати, голови!

Депутати, ви ж проголосували за купівлю авто для мера за 700 тис, грн, то, будь ласка, віднайдіть кошти і проголосуйте за придбання автобусів дня міста (це десь  2000000 грн), зробіть життя простого люду більш комфортним.

Та ще одна болюча проблема для пенсіонерів за віком – гарантована державою пільга на безкоштовний проїзд на транспорті загального користування (Постанова КМУ від 17.05.1993 року №354) у місті не діє в повному обсязі, адже остаточного скасування пільги не відбулося, і тепер її забезпечують місцеві бюджети. Тож, шановні голови та депутати, тепер усе залежить від вас. Тож думайте не лише за себе, а й за пенсіонерів, приймайте правильні рішення! Із приводу цього зверталися в різні чиновницькі інстанції за допомогою, та результат такий: закон є, а коштів немає! Та по е-деклараціях ми тепер бачимо, де діваються гроші!

Наперед дякуємо вам. Хіба не для захисту прав людей та покращення їх життя ви зайняли посади? Хіба не люди обирали вас?

8 листопада 2016 року

Усього 12 підписів

LIVE OFFLINE
track image
Loading...