Сказане – ніщо, зроблене – все

aO YBkntvbw
Поділитися новиною

aO YBkntvbwДуже добре, що на сторінках нашої улюбленої газети «БМ» обговорюється одна з актуальних проблем нашого славного міста – транспортні перевезення населення.

На жаль, відповідь директора «Гадяцьке АПТ-15337» Григорія Куця нас не задовольнила. Що за нісенітниця – люди не їздять. То автобуси не їздять, а якщо якийсь і проїде, то ніхто не знає, коли він буде, куди їде і звідки. Роботу з людьми і з транспортом потрібно організувати у відповідності до менеджменту та маркетингу.

Щодо маршруту «Гадяч – Малі Будища», то ми хочемо знати, де початок маршруту автобуса, а де кінець «М.Б. – Гадяч», куди повезе у зворотному напрямку. Добре, що він їздить 7 разів. Часто бачимо, що відстоюється на Кругу біля лікарні. Але ж якби нам чітко вказали ще й маршрут (вулиці, назви  зупинок), по яких він рухається. Бо вранці декілька разів він наче їде до поліклініки по вул. Шевченка до Майдану Незалежності, а вдень – по цьому маршруту не їде, а як він їде, по якому іншому маршруту, де його наступна зупинка після «Поліклініки»???

Отже, цивілізований варіант – щомісяця або  хоча б 1 раз на два місяці при затвердженні маршрутів повідомити розклад руху поки що єдиного, який обслуговує жителів ЗАЯРУ.

Та це не кінець. Ми запрошуємо до обговорення даної проблеми на сторінках газети депутатів, відповідального за транспортні перевезення працівника міської ради.

Пропонуємо їм організувати ще один маршрут руху автобуса, або ще економніше вдосконалити роботу існуючого. Наприклад. Хоча б 3 рази із семи об’їжджав до залізничної станції. Зокрема: 7.40, 11.20, 17.20. Точніше це питання потрібно узгодити з начальником станції щодо прибуття і відправлення поїзда. А сюди б могли поїхати на роботу, у лікарню, школу, газове господарство та ін., пасажири з валізами – доїхати до поїзда. А діти другим-третім рейсом поверталися б додому із 10-кілограмовими ранцями. Яка б то радість була для гостей міста, для нас, жителів мікрорайону «Станція». Як уявимо, що ще й графік висить, і зупинка визначена, і автобус приїде, не введуть нас в оману, то аж соловейки в душі співають. А щодо табличок металевих, то вони є на зупинках, треба зняти на тих зупинках, де не ходить автобус, наприклад, до зупинки маг. «Квіти», що по вул. Гетьманська. Зафарбувати старий розклад, чітко вказати зупинку, новий розклад – і краса! Як  зручно жити в такому чудовому місті, як Гадяч!

Просимо не забути повідомити нас, жителів мікрорайону «Станція», про відкриття і безперебійну роботу маршруту заздалегідь, через газету та інші засоби. Хочемо також дізнатися та систематично одержувати інформацію, скільки коштів міська рада виділяє на пільгові перевезення, і як вони витрачаються?

Щодо роботи таксі… У жодному місті України немає такого незрозумілого поняття – «за те, що сів у таксі – 25 грн». То краще збільшити тариф, наприклад, по місту – 6 грн., подбати про встановлення таксометрів. І тоді ми зможемо користуватися. І будемо! Та ще й скажемо, що у Гадячі працює на лише АТП, а є й диспетчерські пункти таксі. А значить, можна доїхати будь-куди не лише на автобусі, а й на таксі. Пропонуємо створити ініціативну групу по роботі транспорту при міській раді.

І. Івашина та ще 24 підписи громадян

Оригінал листа з підписами знаходиться у редакції 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...