Гадяцький ВП отримав новий Renault Duster

рено
Поділитися новиною

реноЗ нагоди Дня Національної поліції, який відзначають 4 липня, Полтавські правоохоронці отримали 8 нових сучасних автомобілів Renault Duster та Mitsubishi Outlander. Придбання 6 автівок Renault стало можливо завдяки обласній “Програмі підтримки правоохоронних органів”. Про це повідомляє сайт np.pl.ua.

Урочиста передача авто відбулась біля будівлі ГУ НП в Полтавській області.

“В області діє “Програма підтримки правоохоронних органів, і одне з положень цієї програми – це підтримка Національної поліції. Ми виділяємо кошти для того, щоб допомогти придбати правоохоронцям ось такі автомобілі. Минулого року це було десять автівок, у цьому році – 6 авто. Це дозволяє поліції оновлювати свою матеріально-технічну базу. Загалом, дана програма – комплексна, вона передбачає допомогу, як поліції, так і СБУ та прокуратурі. 8,5 млн грн виділено саме поліції. 2,5 млн грн з них вже освоєно”, – розповів Олександр Біленький, голова облради.

Визначено, що такі автомобілі потрібні поліції саме у сільській місцевості для забезпечення чергових частин. Вони обладнанні всім необхідним для несення служби. Райони, куди будуть передані авто, обирали за напруженістю роботи та забезпеченістю. 

Судячи із сертифікатів новий службовий автомобіль Renault Duster отримав і Гадяцький відділ поліції. Ще 5 таких авто придбані за кошти Полтавської обласної ради, вирушать до Кобеляцького, Карлівського та Лохвицького відділів, а також до Кременчуцького районного та Пирятинського відділень.

Два «Mitsubishi Outlander» від Апарату Національної поліції України покращать технічну базу Полтави – автомобілі отримали чергова частина Головного управління поліції області та батальйон поліції особливого призначення.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...