Сьогодні – День Національної поліції

630 360 1467461748 2291
Поділитися новиною

630 360 1467461748 2291Відзначається щорічно 4 липня.

Як відомо, після Революції Гідності в українському суспільстві виникла потреба у реформуванні силових структур, зокрема і в реформуванні правоохоронної системи.

Вже восени 2014 року було представлено концепцію реформи Міністерства внутрішніх справ, в якій передбачалось створення Національної поліції. 2 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила Закон «Про Національну поліцію».

Основні завдання Нацполіціі – реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

4 липня 2015 року нова українська поліція склала присягу. Першим містом, у якому вона запрацювала, став Київ. А вже згодом і в усіх інших містах країни були сформовані нові підрозділи поліції.

Тож шановні поліцейські та працівники Національної поліції, прийміть вітання із професійним святом. На Національну поліцію в значній мірі покладені великі надії суспільства. Ваша робота була і залишається однією з найнеобхідніших у суспільстві. Адже щоденно оберігати мир та спокій у нашій країні, захищати права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, при цьому, іноді, ризикуючи власним життям – високе покликання хоробрих і мужніх людей, які обрали професію правоохоронця. 

Не нехтуйте та не зловживайте своїм положенням. Будьте чесними та не упередженими в діях та рішеннях прийнятих під час служби і не тільки.

Адже завдяки вашому відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та бажанню бути справедливими наше суспільство зможе довіритись вам та дотримуватись законності та правопорядку в нашій країні.

У день свята бажаємо вам високих професійних здобутків у благородній справі – служінні українському народу. Міцного здоров’я, родинного тепла вам та вашим близьким.

«БМ»

1 коментар до “Сьогодні – День Національної поліції

  1. Усім доброго дня!!! Сьогодні ще свято працівників споживчої кооперації України!!! Усіх кооператорів та ветеранів ЗІ СВЯТОМ!!! (Волика і Ко).

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...