Як Гадяцька міська рада обкрадає одного, щоб задарма віддати іншому, або Приватизація по-гадяцьки

Untitled 3
Поділитися новиною

Untitled 3Я поборола рак за рік, а зі свавіллям і беззаконням міської ради борюся вже третій. Маю першу перемогу: судом визнано дії міської ради незаконними та скасовано рішення про відмову мені в продажу приміщення, на яке я маю право на викуп та ще й проданого мені за конкурсом. Але міська рада знову наступила на ті самі граблі і знову винесла це питання на сесію, і знову ж про надання голові права підпису договору. Володимире Олександровичу, Ви й справді вірите, що право підпису договорів Вам надає сесія, а не п.16 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»? Чи Ви підігруєте цьому театру з трьома клоунами, щоб перекласти з себе відповідальність? А чому ж не стали переконувати депутатів? Пам’ятаю, як продавали приміщення: переголосовували тричі, поки не досягли бажаного Вам результату.

Найбільше мене обурює позиція деяких депутатів, що це нежитлове приміщення можна комусь задарма віддати під квартиру. А хто ж це так «рожею» вийшов краще, ніж я? Може це ти, кузя? Чи за кого так сорочку на собі рвеш? Мені, значить, продати дешево, а комусь віддати задарма можна. Чим я гірша за когось? Я також повноправний член громади, як і будь-хто. Але щоб мати право купити, як дехто вважає «дешево», я вже витратила на це приміщення більше 200 000 грн та ще маю сплатити 170 000 грн. У мене, виходить, можна і гроші, і приміщення забрати, а комусь ЗАДАРМА віддати… У когось нема квартири, а в мене нема приміщення, де заробляти на податки для міської ради. Це приміщення спроєктовано, як нежитлове, і ніколи не було квартирою. Та якщо вже на те пішло, за ці кошти можна купити квартиру. Для прикладу, оголошення ОЛХ: Продам квартиру Гадяч Полтавська область – 372 106 грн. Договірна. Додано в 14:11, 5 березня 2020. Номер оголошення: 403859694, Загальна площа 61 м². Кількість кімнат – 3. МЕРЩІЙ БІЖІТЬ КУПУТЕ, А ТО СКАЖЕТЕ, ЩО ВАМ НЕ СКАЗАЛИ.

Сьогодні у вас немає лікарів, бажаючих працювати за таку заробітну плату, а скоро у вас не буде можливості платити цю заробітну плату з таким ставленням до платників податків. Чи позабували, як працівники бюджетної сфери працювали по півроку без заробітної плати? Ці часи наближаються. Єдину толкову пропозицію висловив депутат Кузьменко, що треба міській раді нормального юриста найняти, який знатиме різницю між правом на викуп і продажем за конкурсом, а не змішувати до купи ці два види приватизації. До речі, на які я маю право в обох випадках. Прикро було спостерігати, як на сесії «топили» жінку з дитиною, і ніхто з депутатів не став на її захист. А я ж виборець, права та інтереси якого ви покликані захищати. Видно було, як декого з депутатів обурював той «бред», що озвучував Кузьменко, але всі сиділи і мовчали. Ви вважаєте себе поважними людьми в місті, можете кинутися в пекло, а встати і сказати слово на захист жінки з дитиною, яка потерпає від ваших же дій, слабо? Чоловіки, як же жалюгідно ви виглядали. Кому цікаво, проаналізуйте, за якою ціною за м кв. були продані інші об’єкти комунальної власності, і ви зрозумієте, що моє приміщення оцінено найдорожче. То, може, будемо визнавати недійсними всі договори, за якими було продано «дешево»? Чи комусь можна задарма, а мені втридорога?

Якщо ще хтось захоче придбати майно міської ради і стане переможцем конкурсу, то не поспішайте радіти – вас чекають роки поневірянь по судах, або треба вміти «порішати питання».

Шановні виборці, спостерігайте за роботою обраних вами депутатів, аналізуйте їх роботу на вашому окрузі і робіть висновки на наступних виборах, бо на моєму місці, у вирі свавілля і беззаконня місцевої влади, завтра може опинитися кожен із вас. То коли наступного разу, шановні жителі нашої громади, ви будете йти на вибори, уважно вивчайте списки депутатів і подумайте, чи будете ви для них народом після виборів. Бо я не відчула себе народом для цих депутатів, відчула лише заздрість і бажання обдурити й обібрати.

У мене питання до «депутатів-утриманців»: ви навіщо балотувалися, щоб приходити на сесію поутримуватися? Що це за позиція? Від вашої піднятої руки залежить доля людини. Якщо ваша позиція – байдужість, то сидіть і утримуйтесь вдома. Сьогодні мені потрібна допомога, а завтра буде вам потрібна моя допомога. Сьогодні ви влада, а восени я, можливо, буду владою. Треба бути людьми незалежно від посад і влади. І пам’ятайте, «жаба» – погана хвороба.

Світлана Буланкіна

LIVE OFFLINE
track image
Loading...