«БІДНІ ХИТРУЮТЬ – БАГАТІ ЖИРУЮТЬ», АБО ПРОТИСТОЯННЯ ЛЮДЕЙ ГАЗОВІЙ «МАФІЇ»

644d775fca0e451d79e3f74167b39
Поділитися новиною

644d775fca0e451d79e3f74167b39Хочу продовжити тему, яка не сходить зі шпальт газети «Базар Медіа в Україні» – найкращого носія інформації в нашому районі. Питання стосується роботи ПрАТ «Гадячгаз», яке є монополістом у даній сфері обслуговування, на чолі з керівником Шестерненко Д.І., який по суті дає злочинні вказівки (явно не письмові) працівникам, що суперечить Правилам, Нормам і самій Конституції України.

Прикладом цьому слугує моя ситуація. Ще 01.04.2019 року працівники ПрАТ «Гадячгаз» без попередження (усного, письмового, телефоном), під час моєї відсутності самовільно проникли на територію мого домоволодіння, що знаходиться у селі Вельбівка, опломбували кран газового стояка житлового будинку і такими діями грубо порушили мої права громадянина України та споживача природного газу. У державі існують певні порядок і правила, затверджені постановами, кодексами, актами, якими повинні користуватися керівники, даючи відповідні вказівки працівникам при проведенні подібних дій. Але для даного монополіста не існує перешкод, для нього не діють Закони. У співбесіді з друзями, знайомими у них логічно виникає запитання. Причина опломбування? А причин для перекриття газопостачання не було, так як я не подавав заяви на відключення і не маю заборгованості по оплаті за спожитий газ. Стандартна відповідь керівника Шестерненка Д.І. доволі стандартна: витік газу, – яка активно використовується для таких цілей і по суті є прихованою формою рекету, щоб потім із людей стягувати немалі кошти для відновлення постачання газу, заразом вписуючи в акти оплату різного роду ТО (технічне обслуговування) і роботи, які не виконуються. Цією схемою користується керівництво даного підприємства, не боячись відповідальності при бездіяльності органів влади та правоохоронних органів. А можливо, як зазначають пенсіонери-вчителі у попередній публікації під назвою «Як жити за Законом?», хтось із влади або чиновників пов’язаний, залежний чи «кришує» діяльність Шестерненка Д.І.

До чого ми, українці, дожилися? Такого свавілля, цинізму і приниження людської гідності не було при Союзі, а також із часів становлення України. Вірно зазначено у публікації, що немає у населення одностайності і згуртованості. Тому частина вини лежить і на нас – «маємо те, що маємо». Ми все сподіваємось на нову владу, на заможне життя, сидячи на дивані у будинку чи квартирі або виглядаючи з-за рогу, коли потрібно давати відсіч. В епоху «дикого капіталізму», в яку ми занурилися з головою після періоду розвиненого соціалізму, немає нічого святого, і такій досить молодій людині, як Шестерненко Д.І., вибачте, «начхати» на проблеми простих людей. Є одна мета – нажива на людському поті, а безпека – на останньому місці. Такого відношення не допускав жоден попередній керівник.

А стаття-заперечення під заголовком «Кожен хитрун отримає по заслузі», надрукована на одній сторінці з листом пенсіонерів-учителів, які висловлюють загальну думку населення, не містить навіть підпису керівника підприємства, мабуть, її слід розцінювати як колективну відповідь, подібну «як козаки пишуть лист турецькому султану». Хоча заголовок більше відноситься до таких діячів, яв Ви, шановний Шестерненко Д.І. І Ви прекрасно знаєте, що відповідальність лежить на керівнику. Від Вашого керівництва іде лише негатив. Що хорошого Ви зробили для людей? «Прихватизували» газові мережі, які наші батьки і ми прокладали за власні кошти, створюючи кооперативи і затрачаючи немалі гроші, відриваючи від сімейного бюджету копійку, сподіваючись на краще майбутнє, щоб у похилому віці жити у теплі й комфорті. А Ви відгородилися від народу, знущаєтесь над ним, перевели підприємство у приватну власність, сидите на стратегічно важливому об’єкті під «сімома замками», з обмеженим доступом, і своїми діями по перекриванню газопостачання та ін. робите зло. Ставите споживача у безвихідне положення, маніпулюючи різного роду актами і завідомо знаючи результат, що людина стане заручником Ваших дій, а за рахунок споживачів Ви і подібні Вам забезпечуєте собі заможне життя.

У моєму випадку, щоб було зрозуміло читачу, йде судовий розгляд справи по позовній заяві до ПрАТ «Гадячгаз», яку я подав у районний суд, а також відкрите кримінальне впровадження у Гадяцькому відділі поліції щодо незаконного проникнення працівників ПрАТ «Гадячгаз» у приватне домоволодіння. У кінці статті, я, Перепелиця В.Г., інвалід 2 групи ЧАЕС, звертаюся до Вас, пане Шестерненко Д.І., не через листування в рамках судового і кримінального провадження, а через пресу, що й обіцяв у переписці з Вами та різними інстанціями по причині неправомірних дій ПрАТ «Гадячгаз» і припиненню газопостачання до приватного домоволодіння. Не доводьте людей до відчаю, тероризуючи населення району, тим самим розпалюючи обстановку і підвищуючи «температуру кипіння». Зупиніться! Не вводьте населення району в оману «витоком газу», який, до речі, в моєму випадку в с. Вельбівка продовжується до теперішнього часу, згідно показань допитаного по кримінальній справі свідка Паршина О.Е., слюсаря-токаря, який здійснював опломбування крана газового стояка на території господарства. Так про яку безпеку може йти мова? Офіційно попереджаю Вас, виходячи з наведеного факту, про можливі, не дай Бог, наслідки і Вашу персональну відповідальність як керівника.

На закінчення можна зробити висновок, і народ повинен зрозуміти, що доки править монополія в Україні, порядку не буде і добра чекати не варто.

P.S.Прошу жителів району не залишатись байдужими і висловлювати свої думки по відношенню до монополіста ПрАТ «Гадячгаз» і його керівника Шестерненка Д.І., тому, що у подібній ситуації може опинитися кожен.

Перепелиця В.Г.,

м. Гадяч. 5.03.2020р.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...