ЯК ЖИТИ ЗА ЗАКОНОМ?

71601185 libro diario accesorios vintage cartas antiguas y postales fondo nostálgico
Поділитися новиною

71601185 libro diario accesorios vintage cartas antiguas y postales fondo nostálgicoДати оцінку подіям, які відбуваються в державі, однозначно неможливо. Проте тенденція наступу на права громадянина набуває обертів. Слабкість влади сприяє розгулу монополістів, які зосередили в своїх руках природні багатства, що приводить до знекровлення економіки держави, але, в свою чергу, є кроком до зниження соціальних стандартів і повного зубожіння громадян. Громадяни безправні, ніхто не захищає їх від аферистів, від державних монополій. Ось і сталося так, як сталося. Простіть за прямоту: у нас в районі «страшний ділок» Д. Шестерненко, який в Гадячі є і суддя, і влада, і прокурор (якого, до речі) в Гадячі немає. В нас вселився страх, що без суду і слідства представники «Спрут» «Гадячгазу» (я не помилилась) вриваються (це буквально) на територію споживача газу і без дозволу проводять свої експерименти.

Пане Супруненко! Нас вразила ваша інформація на шпальтах газети про свавілля газовиків в особі Д. Шестирненка. Звідки у нього скільки приті говорити з усіма на ти? Хто його кришує з місцевої влади чи навіть із ВР? Адже сьогодні майже місяць, як надіслані повідомлення про абонплату, а влада мовчить і робить вигляд, що нічого не сталося. Україну штормить, люди готові вийти на майдани і виходять. А до вас приїздить Д. Шерстерненко у супроводі працівника поліції відрізати газ. Абсурд! Наша поліція нас береже?! Яка роль у цій справі поліціянта, стидоба?!

Підтримуємо Вашу думку, що влада не здатна і не хоче стати на захист. Ми вже писали про наші спроби достукатися до влади. Адже лише в кінці лютого на сесії райради йтиме мова про газ.

Усі, хто здійснив абонплату, позитивно підтримали облгази в особі олігархів і перерахували чималенькі суми на їх нові палаци і нерухомість за кордоном. Іспанія, Англія, Бельгія – це прихисток наших здирників, які збагатилися завдяки нашій байдужості. Проковтнемо абонплату, а гряде суттєве підвищення цін на електроенергію і забудемо, що таке освітлення. Світло стане мрією, сидіти в темряві, щоб економити, як цієї зими сиділи в холоді в температурі 9-13 градусів і теж економили. А жити коли? Обіцяв же Президент, що ми не будемо плакати, а у нас вже вичерпаний запас лихих слів на адресу влади.

Слухаючи Прем’єра Гончарука, міністра економіки Оржіля, не майте надію, що у вас дійсно буде нижча ціна на газ влітку. Ось і доречна народна мудрість «Умри ти сьогодні, а я завтра». Одна платіжка, а різні рахунки за газ і за транспортування, отже плата двічі, а банкам це просто манна небесна. Часто приходить думка, що Янукович недарма не підписав угоду про асоціацію! Що ми маємо? Ціни європейські, а зарплати африканські та дозвільна розпуста, паради геїв, однополі шлюби, шквальні напади на загальнолюдські цінності. Преса, телебачення так спритно ґвалтують, не чути професійних колективів хорів, вистав театрів. Зате ми чуємо цілодобово: убили, розстріляли, ґвалтували, викрали і т.д. Героями телеефірів стали Фаріон, Федина, Звіробій. Цих жінок не тільки слухати, а і бачили огидно.

Таке враження, що поза політикою, брехливими обіцянками, втручаннями в приватні справи інших проблем у суспільстві немає. Слова совість, безвідповідальність зникли з нашої термінології. Нащо ведеться політика поділу суспільства за вірою, мовою? Адже і реакція на платіжки неоднозначна: в державних квартирах плата незначна, в межах 15 грн, а у приватних – 190, і це при тому, що вони платитимуть за свою газову трубу, яка обійшлася їм не в одну тисячу. Це їм треба домогтися, щоб приватна фірма зразу оплатила і включила в газову магістраль їх труби.

Боляче, нестерпно жити, мізерні пенсії принижують, політика влади спрямована на знищення пенсіонерів. Не зігріта ні душа, ні тіло, скрізь зимно. Ця замітка написана від імені трьох пенсіонерів-учителів, які 130 років сукупно сіяли розумне, добре, вічне в серця молоді і в страшному сні не бачили, що їх чекає в старості. Нам би тепла, турботи і гідної пенсії! А ми в боротьбі! І закликаємо приєднуватися до протесту відміни монополій на природні багатства і проти бездіяльності влади, відміни абонплати. Зрушення є, але немає нашої одностайності. Порушення ст.13 Конституції – злочин. І тільки об’єднавшись – ми сильні.

Н.Г. Григорович, Н.С. Сердюк, С.О. Єпіфанова

2 коментарі до “ЯК ЖИТИ ЗА ЗАКОНОМ?

  1. Д. Шестеренко сам з м. Херсон. Його мама працювала і працює в бухгалтерії Херсонгаз, коли з державної власності злочинним шляхом раптом стало все приватним.
    Тепер один син директор Гадячгаз інший син Херсонгаз.

  2. У єдиний платіж за природній газ входить плата за видобування газу, транспортування до газової плити, всі податки і збори. Всі інші платежі, які придумали зухвалі власники Гадячгазу: за трубу, за розподіл, за задвижку, за яму і так далі, є незаконними, злочинними і абсолютно не обов’язковими. Усвідомлення цього є основою нашої одностайності і гідності звання господаря власної землі з якої видобувається майже половина нафтогазих ресурсів України.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...