Президент записав нове відео за кермом Tesla

2422522
Поділитися новиною

2422522Глава держави, роз’їжджаючи по Києву, розповів про складнощі “швидких посадок” і розведення сил на Донбасі.

Президент України Володимир Зеленський в четвер, 7 листопада, опублікував вже друге інтерв’ю, яке було записано за кермом автомобіля Tesla. Під час свого монологу президент їздить по Києву, коментує політичні події в Україні та розповідає про плани.

Зеленський торкнувся багато актуальних тем, зокрема, оцінив діяльності нового уряду і парламенту, розповів про плани на майбутній рік, а також про підготовку до “нормандського” формату, розведення військ на Донбасі і “посадки” правоохоронцями.

Так, говорячи про розведення військ, Зеленський зазначив, що на цю тему є багато фейків і маніпуляцій. За його словами, інформаційну війну проти України тепер ведуть не тільки російські ЗМІ.

“Фейки, маніпуляції, інформаційна війна… Раніше це була війна з російськими засобами масової інформації, тепер це війна ще й усередині нашої країни. Незважаючи на те, що ми кілька разів збиралися з представниками наших засобів масової інформації. Деякі з них не розуміють, що вони роблять”, – сказав він.

Також він розповів про “посадки”, які обіцяв у своїй передвиборчій кампанії.

“Не дуже багато посадок? І згоден, і ні. Дивіться – справа Свинарчуків є, Пашинський, Микитась, Дубневич. За нього навіть не всі голосували, бо бояться, що до них буде таке ж відношення. І правильно бояться! А далі будуть вироки. А не будуть – будуть відкриті нові справи”, – сказав Зеленський.

Він також розповів про труднощі, пов’язані зі “швидкими посадками”.

“У чому проблема швидких посадок? Дуже багато справ, до яких ми повинні підготуватися. Інакше ці люди будуть виходити на свободу, бо всі справи розваляться”, – пояснив президент.

За словами Зеленського, колишні політики вже не можуть у цій системі знайти місце. Вони можуть тільки виїжджати за кордон. Однак президент заявив, що “не всі зможуть виїхати”.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...