Що потрібніше: пенсіонери чи бордюри

bus
Поділитися новиною

busДобрий день, шановна редакціє!

Незабаром розпочинаються літні канікули, але для нас, жителів району новобудов, цегельного заводу, Ковалевщини та Підварку знову виникають невирішені проблеми – припиняється рух транспорту по даному маршруту. Але це ж не шкільний автобус, бо школярі платять оплачують за проїзд так само, як і всі інші пасажири. Хіба під час літніх канікул припиняється життя у місті?

Ми кожен рік звертаємося до міського голови, депутатів міської ради за допомогою, а «віз і нині там». Три роки поспіль пишемо, оббиваємо пороги, але на нашу проблему ніхто не звертає уваги. Автобус як ходив один раз на добу, так і ходить. Якщо водій захворів чи у відпустці, то й автобус «відпочиває», бо у місті обласного значення немає водія.

Міський голова говорить, що цей автобусний маршрут потребує дотації. Але він створений для населення міста, людей, які за вас голосували, шановний Олександре Нестеренко, і Ви повинні про це не забувати. Незабаром вибори, і Ви знову будете просити і все обіцяти, щоб тільки за Вас проголосували.

Кожного року в місті міняють майже нові бордюри на новіші, кладуть тротуарну плитку, а все це виготовляється на підприємстві, яке належить міському голові, а наші керманичі розпоряджаються коштами, які належать громаді на свій розсуд.

То може час повернутися обличчям до людей і запитати у них, що потрібніше: пенсіонери чи бордюри?

Усього 18 підписів

LIVE OFFLINE
track image
Loading...