Редактору газети «Базар Медіа в Україні»

гетьманська
Поділитися новиною

гетьманськаРедактору газети «Базар Медіа в Україні»

Громи Ганни Григорівни, що мешкає за адресою:

м. Гадяч, вул. Драгоманова.

Заява

Я, Грома Ганна Григорівна, 22 травня 2019 року з подругами Раїсою Перепадею та Антоніною Мельник відвідали кафе «Піцерія на Гетьманській». Одним із замовлень був торт. При його споживанні у коржі виявився запах і смак маслила (подібний до машинного). Ми взяли рештки продукту і звернулися до кондитера, яка з великим небажанням підійшла до нас. Наші претензії вона відкинула і категорично заперечила присутність будь-яких домішок. Я запропонувала взяти чисту виделку і скуштувати. Почула відповідь: «Не вистачало, щоб я після всіх свиней доїдала».

Ми взяли рештки на дослідження. На жаль, санстанція цим не займається. Нам порекомендували звернутися до начальника Гадяцького районного управління Держпродспоживслужби Володимира Жученка.

Звертаюся до вас, шановна редакціє, допомогти встановити хоч якусь справедливість. Щоб нас за наші ж гроші не принижували і не годували непотребом. У мене це не перший випадок хамського відношення з їхнього боку.

Грома Г.Г.

23.05.19.

Коментар начальника Гадяцького районного управління Держпродспоживслужби Володимира Жученка:

«23 травня до Гадяцького районного управління Держпродспоживслужби звернулася громадянка Ганна Григорівна Грома зі скаргою.  Відповідно, вона була направлена до головного Управління Держспоживслужби Полтавської області. На заяву був направлений відповідний наказ, який зобов’язує зокрема начальника Володимира Жученка і лікаря загальної гігієни санітарного відділу в період із 28 по 31 травня зробити комісійне обстеження даного закладу на предмет встановлення вищезазначених недоліків. Перевірка буде проведена,  про результати проінформуємо згодом».

Фото використане як ілюстрація

LIVE OFFLINE
track image
Loading...