Газопостачання – комфорт чи проблема?

листи
Поділитися новиною

листиШановна редакціє!

Прошу опублікувати мого листа на сторінках Вашої газети, чим посприяти припиненню свавілля керівництва «Гадячгаз», а людей, які потрапили в подібну ситуацію, приєднатися до моїх слів і з Вашою допомогою поставити в правові рамки надавачів послуг.

Сутність питання полягає ось у чому. Я пенсіонер, 67 років, проживаю в с. Розбишівка. Із старостату села повідомили, що їм надали списки боржників за послуги газопостачання, і в цьому списку моє прізвище. Для вияснення ситуації нібито потрібно зробити фото газового лічильника та з’явитися з ним і абонентською книжкою до «Гадячгаз».

За послуги газопостачання сплачую щомісячно, вчасно, хоча жодного разу не отримав рахунка на оплату чи акту звірки. По питанню отримання рахунку звертався до «Гадячгаз», але там повідомили, що це не їх компетенція, звертайтеся в «Кременчукгаз», а як звертатися і куди, не змогли повідомити. Мабуть, це дуже таємна організація, в якої немає телефону і адреси.

Остання перевірка лічильника з записом показників була 16.04.19 р. із відповідним записом у абонентській книжці. Моя довірена особа щомісяця передає показники лічильника на сайті «Гадячгаз», але їх ніхто там не дивиться. Мій мобільний телефон не має камери, фотоапарату я також не маю. Наймати фотографа для користування газовими приладами я не збираюсь, бо це смішно. Та й думаю я, якщо їм так потрібно фото лічильника, то це їх безпосередня робота, тим паче, при таких цінах на газ там все включено. І нарешті, де можна уточнить інформацію про реального постачальника послуг, з якою організацією повинна бути укладена угода про послуги, якщо «Гадячгаз» не має відношення до рахунків? Тоді яке відношення він має до показників лічильника, а тим більше до заборгованості? І поясніть мені, і не тільки мені, де нарешті можна провести звірку, по якому телефону? Невже це така таємниця, невже там немає абонентської групи чи кол-центру, куди можна зателефонувати?

І ще. Якщо працівник газової служби приходить до тебе, з якої він повинен бути організації? Яка ціль перевірки ним показників лічильника, якщо вони далі ніде не фігурують? І головне! Коли буде мінімальна культура обслуговування споживачів природного газу і регламент ведення розрахунків, відповідальність за порушення цього регламенту постачальниками послуг? Чому ці питання, а також питання перебування на посадах керівників газопостачальних організацій не контролюються представниками місцевої влади, Державною службою захисту прав споживачів і прокуратурою, в тому числі. Невже вони не знають цих проблем?

З повагою до редакції і неповагою до служби газопостачання житель с. Розбишівка Василь Сергійович Козуб

LIVE OFFLINE
track image
Loading...