У новий рік зі старими проблемами – про автобусне сполучення в районі

автобус
Поділитися новиною

автобусАнфиса Величко написала 6 січня на своїй сторінці у Фейсбук:

«У переддень такого великого свята нікому не хотілося б псувати настрій, ні собі, ні тим більше оточуючим! Але таке, на жаль, трапляється.

Усі добре знають, що сьогодні (6 грудня – авт.) Святвечір. Згідно з українською традицією, в цей вечір прийнято навідувати своїх батьків, хресних. От і я з сином вирішила поїхати до мами в с.Максимівку. А їхати ми з ним вирішили автобусом Гадяч – Бірки. Стоїмо ми на зупинці в центрі села Красна Лука, ждемо… Автобус поїхав на Римарівку, на зворотному шляху буде їхати, забере і нас. Бо через містки шлях давно перекритий, ні до кого не можна достукатись, щоб цю проблему вирішити (якби хтось із начальничків там жив, то цю проблему вже давно б вирішили).

Так от, стоїмо ми і чекаємо наш транспорт, який підвезе нас до мами, і не до крайньої зупинки, а висадить на краю села. А нам же ще пішки йти більше ніж півкілометра і по такій дорозі! Але не тут-то було. Я здалеку бачу, як автобус летить і не збирається зупинятися! Я виходжу майже на шлях і намагаюся його зупинити, але він мені показує рукою, що їде не на Гадяч, а на місток і на Бірки. Але, люди добрі, і нам же потрібно їхати в той бік! Яке він мав право не зупинитися, адже на зворотному шляху він взагалі не заїжджає в центр села ?! І я ж його зупиняла не серед шляху, а на зупинці!

Настрій був зіпсований на весь день! Ми мусили викликати таксі! Але в мене не така велика зарплата, щоб таке собі дозволити! Та й на ті кошти я дитині б купила фрукти чи солодощі! І це все завдяки «ІВАНУ ІВАНОВИЧУ», прізвища, на жаль, не знаю!

І це не поодинокий випадок, де з його вини люди не один раз бачать хвіст автобуса. Бо ніхто точно не знає їхнього маршруту і графіку відправлення! Вони самі собі керівники «як хочу, так и ворочу». І я більш ніж впевнена, що за їхнім маршрутом вони повинні їздити до кінцевої зупинки в селі Максимівка (до лісу). А там живуть майже самі пенсіонери, які теж хочуть їсти і дуже часто хворіють. Але щоб поїхати до Гадяча в лікарню, їм потрібно подолати шлях майже в кілометр, щоб під’їхати автобусом. І цей шлях рівний що в Римарівку, що на край села Максимівка, де зупиняється цей автобус!

У мене велике прохання до КЕРІВНИКІВ РАЙОНУ! Зробіть щось, наведіть лад! Цю проблему жителів села Максимівка для вас виконати можна без зусиль. Вирішіть проблему з містками, або ж змініть маршрут. А люди будуть вам вдячні!.

P.S. Я впевнена що цю замітку прочитає не один керівник! Так давайте вирішимо цю проблему на районному рівні!»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...