“Чистої води ПІАР!”

local5CD726F04F4EC4CEAE1CB6C0C551A025 9A00D813 57E65
Поділитися новиною

 local5CD726F04F4EC4CEAE1CB6C0C551A025 9A00D813 57E65Шановна редакціє!

Жителі міста із шпальт газети територіальної громади міста Гадяч за листопад 2017 року ознайомилися із звітом мера міста Нестеренка В.О. і зробили висновок, що це чистої води ПІАР. Тому що все, що зроблено, – це добре, але як все робиться? Дороги ремонтуються якимись шматками, там трішки, ще десь стільки, і  в результаті інфраструктура міста бачимо як виглядає – «потьомкінське село» та й годі. До завершення дороги чи тротуарної доріжки дуже далеко. Ось, наприклад, який вигляд має вул. Степаненка (і не тільки) від пивного бару – по ній ні пройти, ні проїхати. Великі калюжі, що заповнюють ями, обливають школярів, які йдуть на навчання до Гадяцької спеціалізованої школи I-III ст. №3, а з ними разом, думаємо, ходить їхня вчителька Кулик К.П. – депутат міської ради 7 скликання. Або цей шлях її задовольняє, а хоч і не задовольняє, то що вона може зробити!? А може! Буває, що машини, обминаючи ями, заїжджають прямо на пішохідну доріжку і вже вщент її розбили.

Ми не бачимо, як зростання планових надходжень (за 10 місяців 2017 року до бюджету міста надійшло коштів в сумі 92,4 млн грн, при плані 88,0 млн грн), про які наголошує Нестеренко, сприяють виконувати Програму соціально-економічного розвитку міста. Чому він не звітує про те, скільки капітальних робіт дорожнього покриття, тротуарних доріжок не були зроблені, а планувалися? Ось такий у вас бюджет розвитку – коли громада продовжує розбивати і транспорт, і ноги, і все інше. Акти виконаних робіт по ремонту доріг голова не показує нікому, ні депутатам міської ради, ні людям на їх запити, навіть поліція не допомогла.

На сміттєвоз, який Ємець М.О. уже раз придбав у 2014 році, перерахувавши 225 тис. грн фірмі сина Януковича у м. Луганськ по виграному тендеру, а машини так і не отримали. І тепер іде новий тендер на купівлю сміттєвоза, іде вже 3 роки. І здається, історія повторюється – коли «плакали» наші грошики. Хочеться ще сказати про права пенсіонерів за віком, які грубо порушуються вже 25 років поспіль. Це ті люди, яким відмовляють у безоплатному (пільговому) проїзді по місту та району, не зважаючи на те, що вони стоять в одному переліку пільгових категорій громадян. Але тільки пенсіонерам за віком обмежили проїзд до одного дня на тиждень. Цікаво, чим регламентовано? Хто вирішив, коли є перевиконання надходження дохідної частини бюджету міста – 105,0%? Невже ці люди, які гідно пропрацювали, заслужили на таке ставлення до них? Оце вам максимальне врахування та реалізація побажань громади міста, як звітує мер. Хотілося б, щоб основні напрямки діяльності дійсно справджувалися!

Ольга Романова, представник від небайдужих пенсіонерів міста 

1 коментар до ““Чистої води ПІАР!”

  1. “Собаки лают – караван идет” Сарказм

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...