«Чув дзвін, та не знає, де він»

fraj mne kazhetca ili 78735360 orig
Поділитися новиною

fraj mne kazhetca ili 78735360 orig Редактору газети «Базар Медіа» Товстому О.В.

«Чув дзвін, та не знає, де він» – саме так можна сказати про Миколу Грицана, який в своїй статті «Чому люди стають «гадами?», надрукованій в газеті «Базар Медіа» №49 від 7 грудня 2017, до речі, вже вдруге (перший раз про це писалося в цій же газеті в жовтні 2015 року), оприлюднив недостовірну інформацію відносно придбання житла колишньому начальнику Гадяцького райвідділу внутрішніх справ Пархоменку В.Д. нібито за кошти міського бюджету. Тоді, у жовтні 2015 року, я змовчала, просто не хотіла зв’язуватись з цією, якщо можна так сказати, людиною. На цей раз хочу пояснити, як все було насправді, і роблю це не для Грицана і тих, хто повірив його брехні, а для людей, які завжди мені вірили і продовжують вірити.

Після призначення в 2003 році Пархоменка В.Д. на посаду начальника міліції в Гадяцькому районі постало питання забезпечення його житлом. Розуміючи, що вільних квартир немає, і кошти на це в міському бюджеті теж відсутні, Пархоменко В.Д. вирішив цю проблему самостійно. На спецфонд районної ради з м. Києва надійшли кошти для придбання йому житла. Так як, згідно діючого законодавства, райрада не має повноважень видавати ордери, то ці кошти в сумі 70,0 тис. грн були перераховані міській раді, як цільові, на придбання житла начальнику РВС Пархоменку В.Д. Житло було придбано за вказану суму, не добавляючи з міського бюджету жодної копійки. Це цілком влаштовувало міську раду, тому що згідно Закону «Про міліцію» ми зобов’язані були забезпечити його житлом – виділити квартиру або її придбати. Отже, я думаю, зрозуміло всім, що міська рада і я, як тодішній її голова, не тільки не допустили зловживань у цій справі, а ще й зекономили для міського бюджету певну суму. Згодом Пархоменко В.Д. звернувся до виконкому Гадяцької міської ради із заявою дати дозвіл на приватизацію цього житла. Виконком не відмовив, як не відмовляв жодній людині, яка зверталася з таким питанням, а таких було сотні. Як розпорядився Пархоменко В.Д. своїм житлом в подальшому – мені взагалі не відомо, так як я цим ніколи не цікавилася.

Тож не міряйте, пане Грицан, всіх по собі. Це треба бути таким негідником, як Ви, щоб вибудувати таку схему збагачення, про яку так яскраво описуєте в своїй статті.

І взагалі кожне Ваше слово – це фальш. Ви навіть не понатужились дізнатися про те, що патологоанатом Сорокотяга Є.І. проживає в двохкімнатній квартирі, яку надала йому міська рада в 2013 році. Турбуючись про те, щоб не доводилося, як ви виразились, «возити покійного більше, ніж сам за все життя проїхав». А можливо, Ви про це і знаєте, та, як завжди, маніпулюєте фактами.

Я проживаю і працювала в Гадячі з 1971 року. Мій трудовий стаж становить 44 роки, із яких 34 роки – на керівних посадах. І де б я не працювала, для мене найголовніше було – це люди, яким я намагалася допомогти чим тільки могла, якщо це не суперечило закону або інтересам інших людей. Ви ж, на відміну від мене, за багато років роботи в с. М.Побиванка тільки наживалися і наживаєтесь на своїх односельцях, вважаючи їх за рабів. Я дивуюсь, як вони до цього часу не вигнали Вас із села. А тому вважаю, що Ви не маєте ніякого морального права вирішувати, чи я на заслуженому відпочинку, чи на «вимушеному», як Вам здається.

Тепер про саму нешановану мною газету «Базар Медіа». Звертаюся до засновника, видавця і шеф-редактора пана Товстого О.В. з питанням: «Хто Вам дав право робити з газети пліткарку?» Прикриваючись тим, що редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, в гонитві за передплатниками, читачами, а значить грішми, ви розповсюджуєте брехню на всю область, забуваючи про мораль і порядність. Матеріал, який надається до газети, може бути підготовлений і психічно хворою людиною, такі є і серед читачів. Друкувати його, принижуючи гідність інших – не тільки це аморально, а й небезпечно. Ви над цим задумувались? Подумайте.

Т.М. Савченко

4 коментарі до “«Чув дзвін, та не знає, де він»

  1. Тетяно Миколаївна не стройте з себе янгола!!!! Ви в 2006 році дуже заважали працювати одному підприємцю перевірками із-за жалоб аноніма я думаю Ви розумієте про що йде мова!!! Незаконними перевірками!!! Для чого ВИ це робили ? Не заради того щоб Вашій людині для Вас дали грошей? Чого не відбулося))))) Бо та людина Вам все одно грошей не передалаб))))))

  2. Шановний Сашко Тетяна Миколаївна може й не ангел . Ну не дай бог тобі зустрічі в житті з таким демоном як Грицан . Це бидло обідрало людей до нитки , ще й лишає отих нещасних трудівників колгоспників і шматка хліба. Бо воно ПАДЛО більше для нього не має ніякого ім”я заховало архіви для виходу на пенсію. Дуже влучно Тетяна Миколаївна написала , що його потрібно гнати як плішивого кота з Побиванки. Ну я ще добавлю , що не тільки з Побиванки ,а взагалі і з Гадяцького району. Одна надія тільки на бога , що він розплатиться за людські сльози.

  3. Сашко, поважайте себе в першу чергу – перечитайте Ваш коментар: би, якби, щоб, можливо, не для того щоб, та не було б… Що коментар – нуль, що автор людина-“не о чем”, якщо можна так сказати – людина.

  4. Хочу повернутися до теми з Пархоменком. До дозволу на приватизацію квартири в Гадячі.А чому все ж таки, виконком дозволив це зробити? Тільки тому, проблему з коштами Пархоменко вирішував самостійно. Виходить, що він вирішував не для райвідділу, а для себе особисто. А ви йому підіграли. Хіба ніхто, у тому числі й ви, досвідчений керівник, не могли передбачити того, що начальник міліції фігура в районі тимчасова. Скільки вже після Діамаровича начальників змінилося. Всім їм ви квартири не роздавали.
    Наступне питання стосується вашої ролі у роздачі частини гуртожитку ПТУ під квартири. Всі, хто хотів щось там одержати, платили , якщо не помиляються люди, по 15 тисяч гривень на позабюджетний рахунок училища. Куди пішли ці кошти, ніхто не перевіряв. Мигаль ними розпоряджався , як хотів. 2/3 гуртожитку від училища пішли. А ви знову залишилися в стороні.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...