Невже справа Віктора Януковича живе і процвітає? Відкрите звернення до міського голови В. Нестеренка

автобусик
Поділитися новиною

автобусикШановний Володимире Олександровичу!

Я, як не байдужий українець, люблю не тільки своє рідне село Максимівку, а й наше місто Гадяч та весь район з усіма його селами і хуторами, бо все це – Україна.

І мені теж боляче, коли дізнаюся про негаразди в нашому славетному місті Гадячі.

Саме тому я і підняв питання про напис «Рідне місто» на міському автобусі, бо якраз саме представники громадськості міста і повідомили мені про свої підозри і нарікання, наявність яких Ви заперечуєте з приводу вказаного напису.

Чому вони не повідомляють Вас, я не знаю, але повірте –  вони все розуміють…

Я ні в якому разі не проти міського автобуса, навпаки – за. Та виникають роздуми і викликає велике здивування і обурення те, які особисті авто мають чиновники, якщо дивитись від вищих посадових осіб держави до районних чиновників і наших місцевих бізнесменів-скоробагатьків.  «Довибирались» гадячани до того, що це одні й ті ж самі особи! То невже один нещасний автобус для всього міста – проблема? Хіба нафтогазовидобувний  Гадяцький район із його працьовитими людьми не заробив на нього?! Однак навіть на цьому декому хочеться пропаритись, вважаючи людей дурнями…

Я не мав би абсолютно нічого негативного проти напису «Рідне місто», якби він підозріло дивним чином не співпадав з однойменними назвами хитрої громадської організації та однієї партійки, під дах якої зібралися колишні прислужники злочинця Януковича, прикриваючись патріотичною назвою. То, може, додати ще один напис: «Справа Віктора Федоровича живе і процвітає»? І це, слідуючи Вашій логіці, теж буде правильно, враховуючи, що, мабуть, вікторів федоровичів по всій Україні, патріотично налаштованих, набереться дуже багато.

Хотілося б, щоб Ви надалі навчилися ставити акценти на тих назвах і визначеннях, які б не викликали ніяких підозр і нарікань громадськості, якщо Ви – саме міський голова, а не прислужник відомого втікача-злочинця, який грабував Україну, знищував збройні сили, а в кінці продався ворогу. Бо, дійсно, прикрасити автобус можна було іншим, ні скільки не гіршим написом, з тих, які розглядали, то ж чому обрали саме цей?

Щодо Вашого «плачу» про гостру нестачу коштів для потреб міста та Ваше бажання в одержанні разових подачок, мушу повідомити Вам наступне. При сьогоднішньому безладді в державі, якою досі правлять за схемами Віктора Федоровича, розгулу корупції та офшорних махінаціях, з чим ніхто не бореться, не тільки держава, а й наша Гадяцька міська рада буде бідною, як церковна миша. А на цьому якраз і хочуть нагріти руки ділки і  рашали від політики, місце яким на смітнику історії.

М. Куліш

ВІДПОВІДЬ

Шановний Миколо Кириловичу

Ваше звернення до КБУ «Обласний контактний центр» щодо розміщення надпису «Рідне місто» на автобусі міського маршруту з перевезення жителів та гостей нашого міста Гадяча розглянуто.

Повідомляємо, що протягом останніх 2-3-х років жителі міста скаржились на незадовільне перевезення мешканців міста з віддалених мікрорайоні міста: Заяр, Зелений Гай, Вовча, станція «Гадяч», Черемушки, – яке виконувало підприємство ТОВ «АТП-15337» по маршруту Гадяч – с. Малі Будища.

Значні перетворення в розвитку міста розпочато з 13 травня 2015 року, як місту Гадяч надано статус міста обласного значення. Багато питань вирішуються завдяки участі кожного члена територіальної громади, представників органів самоорганізації населення та депутатів міської ради.

Неодноразово депутати міської ради на своїх пленарних засіданнях разом з головами вуличних комітетів підіймали питання про створення першого в історії міста Гадяча міського автобусного маршруту та придбання для цього автобуса. Виконання завдань соціально-економічного розвитку міста не давало змогу затратити 2-2,5 мільйони гривень на придбання транспорту. І тільки завдяки коштам обласної ради, клопотанню депутата Полтавської обласної ради від нашого міста Попельнюха А.Ф. та коштам бюджету міста вдалося придбати автобус марки «Еталон», який за технічними характеристиками призначений для міських перевезень пасажирів (автобуси автопарку не відповідали цим вимогам).

За рішенням депутатського корпусу міста презентацію нового першого автобуса було проведено 9 вересня цього року під час відзначення Дня міста. Автобус розфарбований в жовто-блакитний колір та встановлений надпис «Рідне місто». Жителі міста, члени територіальної громади міста Гадяча із задоволенням та піднесенням сприйняли придбання такого автобуса з відповідними технічними характеристиками (зручності посадки пасажирів, розміщення сидінь, кількості пасажиро-місць, можливості перевезень засобів пересування інвалідів) та зовнішнього вигляду.

На даний час жодних нарікань від жителів міста щодо марки автобуса, його внутрішнього та зовнішнього вигляду, кольору та зображення надпису «Рідне місто» не було і немає.

На зовнішньому боковому облицюванні міського автобусу немає надпису «політична партія» чи «громадська організація», як Ви вказуєте у своєму зверненні.

Громада міста патріотично відноситься до назв «Місто козацької слави», «Гетьманська столиця», «Найукраїніше місто», «Рідне місто», «Столиця бджолярства» тощо.

В. Нестеренко, міський голова

3 коментарі до “Невже справа Віктора Януковича живе і процвітає? Відкрите звернення до міського голови В. Нестеренка

  1. Шановний міський голова, не дуріть людям голову. Де це громада підписувалась що патріотично підтримує перелічені назви? Перевірити дуже легко щодо напису рідне місто.
    В гуглі наберіть: “політична партія рідне місто” і перейдіть на закладку “картинки”. Там є як раз логотип з нашого автобуса. Або зайдіть на посилання (оф. сторінка партії в фейсбук) … https://www.facebook.com/ppridnemisto/ … нічого підозрілого не бачите? Колір, шрифт.
    Мало прикладів? https://vk.com/ridne.misto.poltava адреса закритого вк . Так там логотип картинка-вкартинку як на автобусі…

  2. З точки зору написів “ГО” або “політична партія” відсутні, а от що до однакового зображення ( логотипу) ГО Рідне Місто в полтаві так зобораження співпадають.)))) Матеріали: 1 – https://poltava.to/news/31219/ 2 – https://poltava.to/news/34277/

  3. Шановний Микола Кирилович!. Смію вам повідомити, що справа Віктора Януковича вже не процвітає і навіть не живе. Вже три роки, а ви досі перебуваєте в полоні якихось ілюзій. Забудьте, вчіться жити в умовах нових реалій і нічого оглядатися на те, що було колись. Бо так не далеко й до шизи дійти, коли ввижатимуться тіні забутих предків, чутимуться їх голоси. Сидіть у своєму селі тихенько, будьте задоволені своєю пенсією та ще тим, що вродила картопелька, є що їсти. Не дивіться телевізор, бо там багато такого, що може потривожити вашу раниму душу. Світло не включайте, бо це зло, яке принесли олігархи, що частково залишилися від давно минулої влади. Газом користуйтеся вибірково. Коли горить синім полум”м – то це з Європи. Коли ж з”яляються червоні зблиски, то це…самі розумієте звідки. І не їздіть у Гадяч. Вам це шкідливо дивитися на нові автобуси. Бо можете ще щось побачити і нафантазувати.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...