«Найкраща дієта – служба у поліції»

DSC 4392
Поділитися новиною

DSC 4392Саме із цих слів розпочав прес-конференцію Сергій Джулай. Адже після призначення його на посаду начальника Гадяцького ВП, інтенсивно працюючи, він схуд на 10 кг.

Про криміногенну обстановку і курйози

«Звісно, можна багато розповісти про негативні сторони. Але, відверто кажучи, ми працюємо із повною віддачею. Із червня до сьогодні розкрито 25 злочинів.  У минулому місяці виявлено 2 посіви наркотичних речовин для власного вживання і розповсюдження. Розкритий курйозний випадок крадіжки із підпалом: особа знищила близько 10 тонн сіна. А курйоз у тому, що напередодні «підпалювач» викрав велосипед у Веприку і продав його за 100 гривень жителю цього ж села. Чоловік приїхав на роботу новим велосипедом, а його колега впізнав свій транспорт. Обоє поговорили, порозумілись, велосипед повернувся власнику. А на наступний день, щоб «віддячити», викрадач спалив сінник тому чоловікові, що придбав у нього велосипед…» 

«Хлопець помер після бійки. Кажуть, отруївся»

Під такою назвою на сторінках тижневика «БМ»  у №24 була опублікована стаття. Коротко нагадаємо, 3 червня на одній із вулиць с. Рашівка знайшли тіло 28-річного жителя села Василя Кожушка.  Рідні покійного не погоджувались із висновками експертизи, яка доводила, що хлопець помер від інтоксикації, і вимагали більш пильного розслідування.

Як пояснив начальник поліції, сьогодні порушене кримінальне провадження за статтею  115 ККУ «Умисне вбивство». Окремо, за заявою матері покійного, відкрите кримінальне провадження ст. 136 «Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані», а також третє кримінальне провадження по наданню тілесних ушкоджень різної тяжкості (ст. 121–125 ККУ).  Сьогодні є перший висновок судмедекспертизи, згідно якого причина смерті не кримінального характеру. Зараз призначена комплексна експертиза, згідно якої зроблять відповідні висновки. Усі особи, причетні до події, установлені, опитані. Якщо їхню провину буде доведено, то відповідно будуть оголошені підозри. 

P.S. Під час перебування у відділку ми встигли побачити новеньку форму, яку нещодавно придбали полісменам.  Не знаємо, як по якості, але на вигляд форма чудова, тепер місцеві поліціанти виглядають,  як американські копи. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...