Військова служба за контрактом

thumb newsdocument 564x376 edfc 0 147333291538
Поділитися новиною

thumb newsdocument 564x376 edfc 0 147333291538Гадяцький районній військовий комісаріат проводить відбір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом до навчальних центрів, військових частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу.

Стабільне грошове забезпечення в розмірі від 7000 гривень і вище.

Можливість отримання безкоштовного житла за рахунок держави.

Щорічна відпустка зі збереженням грошового забезпечення.

Кар’єрне зростання та отримання надбавки за професійну майстерність.

Можливість безкоштовно отримати вищу освіту.

Безкоштовне санітарно-курортне лікування у санаторіях МО України.

ЗАХИСТИ СВОЇХ! ПІДПИСУЙ КОНТРАКТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ

ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ!

Із питань прийому на військову службу за контрактом звертатися до Гадяцького РВК за адресою: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4.

2 коментарі до “Військова служба за контрактом

  1. Объясните мне, почему я должен погибнуть в АТО или стать безногим инвалидом, если я не скакал на Майдане?!! Уже тогда многие умные люди понимали, что после “революцii негiдникiв” станет только хуже. Какая мне, простому “пересiчному”, разница, кто будет у корыта — Янукович или Вальцман? Что для меня поменяется? Да ничего! Так почему я должен погибнуть за хитрого брехливого жида Вальцмана?!! Вспоминается солдатик на инаугурации, упавший именно в тот момент, когда мимо него проходил Вальцман. А ведь он, в падении, мог ненароком заколоть Вальцмана штыком!

  2. Який же ти,СВІДОМИЙ?Ти москаль-пропагандон….Не хочеш ” погибнуть за хитрого брехливого жида”,тоді тобі пряма дорога до “чесного” і “справедливого” або Захарченка,або Плотницького.Вибирай,хто для тебе кращий….Чи ти прямо до Путіна?Там вибір більший:Захарченко,Плотницький,Сирія.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...