У Гадячі перевірять 10 підприємств

кого перевірять
Поділитися новиною

кого перевірятьВ Управлінні Держпраці у Полтавській області оприлюднили графік перевірок підприємств регіону в 2017 році. Перевірці підлягають 246 суб’єктів господарювання.

Так, будуть перевірені перш за все підприємства з високим та середнім ступенем ризику діяльності – видобувні кампанії, ті, що здійснюють розвідувальне буріння, монтажно-будівельні роботи, займаються лісівництвом та лісозаготівлями, виробництвом, агробізнесом та ін.

До цього числа увійшли і гадяцькі, а саме: ТОВ « Петрівсько-Роменський  цегельний завод», с/г ТОВ «МРІЯ» (Плішивець, вирощування зернових культур), ПП «Укрбудсервіс-ДВМ» (Гадяцький цегельний завод), ПП  «Ручки-Агро» (вирощування зернових культур), ТОВ «Лист-Ручки» (вирощування зернових культур), ТОВ «Качаново-Агро» (вирощування зернових культур), ТОВ «Метангазавто» (АГНКС), ТОВ «Стар-Майстер»  (виробництво м’яса), ПАТ «Гадячгаз», ТОВ «Техмолпром».  

«БМ»

Нагадаємо, керівникам суб’єктів господарювання слід мати на увазі, що статтею 265 Кодексу законів про працю України передбачено фінансові санкції за недопущення до проведення перевірки з питань додержання законодавства про працю та створення перешкод у її проведенні. Тобто підприємець-порушник, який не допускає до перевірки представників Держпраці, несе не тільки адміністративну, а й фінансову відповідальність. При створенні перешкод для проведення перевірок штрафуватимуть на 320 тис. грн (100 мінімальних ЗП).

LIVE OFFLINE
track image
Loading...