На пожежі знайшли загиблого

пожежа 1 січня
Поділитися новиною

 

пожежа 1 січняОстанні надзвичайні події Гадяцького району

21 грудня  о 21 год. 57 хв. у с. Веприк у приватному господарстві виникла пожежа в літній кухні. Урятовано літню кухню на суму 60000 грн. Попередня причина виникнення пожежі – несправність пічного опалення. Пожежа ліквідована черговим караулом ДПРЧ-6 м. Гадяч.

22 грудня о 10 год. 00 хв. у с. Тютюрівщина у приватному господарстві виникла пожежа у житловому будинку. Унаслідок пожежі загинув господар, 1948 р.н., пенсіонер, житель

с. Тютюрівщина, знищено домашнє майно. Урятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – паління в ліжку. Пожежа ліквідована черговим караулом ДПРЧ-6 м. Гадяч.

26 грудня о 17 год. 20 хв. у с. Веприк у приватному господарстві виникла пожежа. Причина виникнення – неправильне влаштування опалювальної печі та димоходу. Пожежа ліквідована черговим караулом ДПРЧ-6 м. Гадяч.

пожежа 28 грудня28 грудня по провулку Кірова,  м. Гадяч, у будинку сталася пожежа. Відразу на місце пригоди вирушили бійці з відділення 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

Під час гасіння виявлено тіло п’ятдесятидворічного господаря оселі без ознак життя.

Бійцями ДСНС пожежа зупинена о 6.40 ранку. Полум’я знищило диван, частину хатньої підлоги, телевізор. Пошкоджено облицювання стін. Причини трагедії встановлюють.

пожежа 29 грудня29 грудня в Гадячі сталася пожежа в зерносушарці, яка належить одному з місцевих підприємств. На місце відразу ж виїхали 2 одиниці техніки та 7 чоловік особового складу.

У результаті пожежі вогнем було знищено зерносушарку та 5 т кукурудзи, а також пошкоджено 3 т кукурудзи. Рятувальникам вдалося вберегти 15 т кукурудзи від знищення вогнем. Травмованих і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

1 січня 2017 року в селі Писарівщина у дачному будинку сталася пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю та перекриття на площі 20 кв. м.  Участь у ліквідації пожежі брали одна одиниця техніки та п’ять людей особового складу. Причина пожежі встановлюється. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає.

ГУ ДСНС України у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...