Гадяцькі волонтери відвезли гостинці в зону АТО

D0 jekl7xmU
Поділитися новиною

D0 jekl7xmU25–27 грудня відбулася передноворічна поїздка з допомогою для наших захисників.

Під Маріуполь у 36-ту бригаду, у м. Маріуполь (підрозділ ОБР) для гадячан та зіньківчан відвезли продукти харчування, миколайчики, солодощі й такі необхідні дитячі малюнки, новорічні поробки, обереги та листи. Командири військових частин попросили контактні телефони для того, щоб висловити слова подяки дітям. Також було доставлено вантаж у Волноваху, де служить гадячанин Олександр Король. Домашній випічці, яка нагадує матусині домашні пиріжечки, солодощам, що радують серце, продуктам харчування, теплим речам, миколайчикам солдати були щиро вдячні. Нашого приїзду там чекали з нетерпінням, готувалися, навіть пригостили борщем.

 

Там, де дбайливі командири, там і солдату добре. Навіть на передовій командування намагається забезпечити оборонців найнеобхіднішим. Командир 30-ої бригади передавав щирі слова вдячності всім небайдужим, а особливо дітям, які надихають солдат своїми малюнками та листами, підтримують дух оптимізму, віру у краще майбутнє України.

Надали посильну допомогу у зборі необхідного: ДП «Гадяцький лісгосп», Сергіївська об’єднана територіальна громада, громади Веприцької та Ручківської сільських рад, жителі Розбишівки (Саєнко та ін.), Михайлівська церква.

etqe v VpK4Підготували малюнки, листи, поробки, новорічні іграшки: Гадяцька гімназія ім. Олени Пчілки, ЗОШ №4 м. Гадяч, Лисівська, Розбишівська та Ручківська ЗОШ, Бірківська ЗОШ ім. І.А. Цюпи (Зіньківський р-н), Гадяцький районний Будинок школярів та юнацтва.

Лісове господарство передало у зону АТО ялинки. До речі, під Маріуполем вони не ростуть, тож це стало святковою новорічною приємністю для солдат.

Окрема подяка всім небайдужим, хто допоміг у цій поїздці: Павлюченко, Саєнко, Сахно, Гафаров, Яремченко, Гаджиєв, Рудецька, Сиваш, Соколовська, Зайцева, Дорогань, Чижевська.

Дизельним пальним забезпечили: «Гадяцький лісгосп», Сергій Терещенко та Сергіївський, Веприцький, Сарівський сільські голови.

Також було відправлено посилку в м. Гірське (Попасненський район) у 2-у МБ солодощі, ліки, дитячі малюнки та листи.

Найщиріші слова подяки всім тим, хто у ці холодні зимові дні не забуває про наших захисників. Нехай Господь береже вас та ваших рідних, примножується здоров’я, удача завжди супроводить у всіх справах. Усіляких вам гараздів, МИРУ – Україні.

Олена Будник

LIVE OFFLINE
track image
Loading...