У дорожній сумці знайшли немовля

немовля
Поділитися новиною

немовля31 грудня у Пологах Запорізької області місцевими  жителями  було знайдено велику чорну сумку з немовлям.

Очевидцем жахливого злочину став чоловік, який проживає у вищезгаданому будинку. Із його слів, дорожня чорна сумка знаходилася біля  першого під’їзду ще зранку.

–  Виходячи з будинку рано-вранці, я побачив  чужу сумку біля під’їзду. Вона була відчинена і з середини виднілася яскрава тканина. Відверто, я не відреагував відразу на таку знахідку, бо вирішив, що то якісь неблагополучні залишили. Ніяких звуків я теж тоді не чув. А  повертаючись назад додому, і це було вже близько 11-ої, спостерігав наступну картинку: купу людей біля сумки, усередині  якої лежало немовля. Воно було в післяродовій слизі і  закутане в рушник, скоріш за все, його мати народжувала десь  самостійно.  Коли дістали дитинку, то воно було дуже  синє та почало кричати.  У сумці ми знайшли і  записку,  в які йшлося про відмову матері від дитини, мотивуючи тим, що  горе-мама не має де жити.  Відразу нашими жителями будинку було викликано поліцію та «швидку», – коментує ситуацію сусід.

У поліції підтверджують факт  жахливого злочину і те,  що дитя здорове і наразі знаходиться в Пологівській лікарні. По даному факту ведуться слідчі дії.

Жителі будинку, біля якого знайшли немовля, збираються навідати дитя  та віднести йому гостинці, тому звертаються до всіх небайдужих та просять допомогти одягом, підгузками та іншими речами.

«Районка»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...