Шановна редакціє «Базар Медіа в Україні»

0122e817c1925d00878624c0b205b902
Поділитися новиною

0122e817c1925d00878624c0b205b902Просимо вас надрукувати цього листа, так як ми довіряємо вам, але не дуже приємно читати в кожному номері улюбленої газети нарікання на адресу міського голови  Володимира Нестеренка.

Сьогодні Гадяч – місто обласного значення. До недавнього часу (десь років 2-3 тому) у місті Гадяч подача холодної води відбувалась за графіком:

5 год. 30 хв. – подача води;

23 год. 00 хв. – виключили подачу води.

А тепер вода цілодобово, ініціатором в вирішуванні цього питання був знову таки Нестеренко В.О., на той час він займав посаду заст. голови міської ради. Та жодна людина не написала в газеті слова подяки. А тепер – про дороги.

Україна опинилась на 134-му місті із 138 можливих у рейтингу якості автомобільних доріг, що складений міжнародною організацією «Всесвітній економічний форум».

На проблему відсутності автомобільних доріг та пішохідних доріжок гадячани та гості міста скаржаться вже ДУЖЕ давно, але на це ніхто не звертав уваги,

Ось нарешті дочекалися асфальтування доріг по місту і у дворах багатоповерхівок з частковою заміною бордюр. Мешканці провулку ім. Прокоповича також зверталися до міського голови з проханням відремонтувати дорогу по вулиці ім. Гагаріна і відновити тротуар. Сьогодні активно почали будувати і нові тротуари. Задоволені всі – і пішоходи, і автомобілісти. Тож хочеться, щоб і надалі продовжувались ці роботи, і кожна вулиця, вуличка нашого міста були оснащені новими або відремонтованими дорогами та новими тротуарами. Цех по виготовленню тротуарної плитки має свого господаря, який створив робочі місця для мешканців міста Гадяч, люди мають роботу та заробітну плату, і як приємно пішоходам пройтися новими вже тротуарами. А деякі мешканці Гадяча чомусь керуються гаслом: «Чем хуже – тем лучше», бо зробили свого часу тротуар біля торговельного комплексу «Діоніс» – відразу в газеті з’явилась стаття, що не треба було цього робити (неправильно зроблено водовідведення).

Виклали плиткою тротуар у районі лікарні – і знову негативна стаття: не сподобалось.

Влада України відзначила діяльність Нестеренка високою нагородою. Ми, мешканці міста Гадяч, замість того, щоб привітати його, порадіти за нього, знову пишемо статтю в газеті. Ну чому ми такі, люди? Усюди вбачаємо тільки погане.

Голова міськради вирішив зробити ремонт у будівлі міськради, бо турбується за умови праці і колектив, та й кожному з нас буде приємно зайти в красиве, чисте приміщення, а не сарай. Так, проблем у місті дуже багато, не зразу усе можливо виконати. Тому сподіваємося, що В. Нестеренко  разом із депутатами найсерйозніше будуть вирішувати проблеми, які стосуються міста та його мешканців.

Л.Горлач

LIVE OFFLINE
track image
Loading...