Що ще чекати?

0 88f38 9c2095c3 orig
Поділитися новиною

0 88f38 9c2095c3 origМіському голові Нестеренку В. О.

Депутату Полтавської обласної ради

Попельнюху А.Ф.

Громадян, що нижче підписалися

Коментуючи звіт міського голови м. Гадяч (де просять наших коментарів), бачимо, що за 10 місяців 2016 року понад план бюджет отримав 1,6 млн грн, а всього до дохідної частини бюджету міста надійшло 87,4 млн грн при планових надходженнях 85,8 млн грн.

Додаткові надходження в сумі 33,7 млн грн надійшли до бюджету завдяки отриманню м. Гадячем статусу міста обласного підпорядкування. До бюджету міста отримано коштів офіційних трансферів із державного, обласного, районного та сільських бюджетів у сумі 37,1 млн грн. Із цих цифр бачимо, що гріх не придбати нового автобуса та запустити і розробити маршрут міського громадського транспорту загального користування для мешканців міста при такому бюджеті, що ще раз підтвердить статус нашого міста та покращить комфортні умови перевезень його мешканців. Ті автобуси, що зараз курсують по приміському маршруті Гадяч – Малі Будища, у вкрай жахливому стані: три дні їздить, а тиждень ремонтується. Такий транспорт дуже ризиковано подавати для перевезення людей, адже були випадки його розвалу під час руху. Що ще чекати?

Маємо надію тільки на позитивне рішення цього питання від міського голови та депутатського корпусу VII скликання.

Просимо:

Вас, Анатолій Федорович, як депутата обласної ради, сприяти у вирішенні запровадження міського громадського транспорту загального користування та придбанні нових автобусів для перевезення пасажирів.

Наперед дякуємо Вам. Хіба не для захисту прав людей та покращення їх життя ви зайняли посади? Хіба не люди обирали вас?

21 листопада 2016 року.

Усього 36 підписів. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...