Світ не без добрих людей!

00449615
Поділитися новиною

00449615Часто люди залишаються байдужими до своєї малої батьківщини. Особливо тоді, коли досягають певного життєвого успіху. Але цього не скажеш про Дмитра Миколайовича Мотрича, нашого земляка, який разом зі своїм сином Валерієм приходить на допомогу мешканцям села Харківці.

Селяни докладають максимум зусиль для того, щоб наше село відроджувалося і процвітало, та, на жаль, для благоустрою й розвитку необхідні досить великі кошти. Саме в такі скрутні моменти нам на допомогу приходить родина Мотричів. Тож висловлюємо щиру подяку Дмитру Миколайовичу та Валерію Дмитровичу за освітлення центра села, за новенький паркан, що був встановлений уздовж усієї центральної вулиці Харківців.

Ми вдячні за порядок біля пам’ятників героям ВВв та території парку.

Особлива подяка Дмитру і Валерію Мотричам за проведені ремонтні роботи у дитячому садочку «Зірочка»: повністю відновлено паркан, побудовано літній павільйон (тепер діткам, що відвідують садочок, можна сховатися від спеки), установлено дитячий майданчик, де є гірки, гойдалки, каруселі. Час від часу Дмитро Миколайович навідується у дитячий садок і завжди з подарунками для наших діток. Також селяни вдячні за те, що взимку дороги розчищені від снігу, тому школярі вчасно прибудуть у Сарську школу.

Людей зближують спільні повсякденні клопоти й прагнення, пережиті горе й радість. Отже, і ми, мешканці села Харківці, не уявляємо свого життя без цих людей, які за власний кошт, безкорисно допомагають своїм землякам, беруть активну участь у житті нашого села.

Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, довголіття, світлих і радісних днів, зігрітих людською любов’ю та Божою благодаттю, а також процвітання, добробуту, миру і злагоди.

Ольга Лобода

LIVE OFFLINE
track image
Loading...