«Права без обов’язків – то сваволя» – Л.Українка

81488 1000
Поділитися новиною

81488 1000Громадяни Гадяцького району пропонують занести подію покупки  автомобіля «Тойота» за 720 тис. гривень Гадяцькою міськрадою (для голови) в Книгу Гіннесса. Кажуть, що Київрада з її мільярдними прибутками не дозволила для Володимира Кличка такої розкоші, а депутати Гадяцької міськради легко пішли назустріч благанням Нестеренка В.О. авансом надати йому можливість з’їздити на представницькому автомобілі бізнес-класу до Біленького, Кутового, Порошенка і привезти в казну Гадяча небачені кошти – отоді заживемо! Люди, схаменіться! Україну визнали демократичною державою, повсюди ведеться боротьба з корупцією, а наш мер хоче виміняти свій шик та блиск на якісь кошти. Ось так, руками депутатів – представників громади, які зобов’язані самостійно визначати і контролювати роботу мера, направляти бюджетні кошти на розвиток всього нашого міста, – голова міськради придбає «круту тачку».

Чому так бездумно поступили більшість депутатів, навіть постійні борці з марнотратством державних коштів А.С. Гузь, О.М. Боцула, О.Ф. Кузьменко? Мабуть, мер щось пообіцяв їм, а може, то таке кохання чи магія. Справедливості треба сказати, що проти згаданої покупки виступили депутати О.І. Ільяшенко, О.В. Будник, Л.Б. Голуб, утримався О.М. Клочан. Виникає питання: навіщо нам такі депутати, які мають лише права? Свідома частина громади висловлює недовіру депутатам. Про це вже звучало в єдиній на весь Гадяцький район народній газеті «Базар Медіа в Україні», яка не боїться відповідати за свою діяльність і не користується несанкціонованими вкладинками.

Є такий вислів «Рішення по-сталінськи»: є гроші – є проблема, немає грошей – немає проблеми. Отже, депутати і вирішили одним махом загнати всі кошти в надзвичайно дорогу для міста річ – автомобіль. Навіщо нам енергозберігаючі заходи, екологічні програми, комунальні послуги, дахи багатоповерхівок, матеріальне забезпечення дитячих садків та шкіл, створення нових робочих місць у виробничій сфері, ремонт вщент розбитих доріг, утилізація відходів, створення санкціонованого піщаного кар’єру та багато іншого?

Шановний голово, Ви любите повторювати фразу: «Не все зразу». Це правильно сказано. Не зразу купувати дорогі автомобілі і бордюри, влаштовувати дворові проїзди та пішохідні доріжки там, де дійсно немає потреби в авральному порядку робити. Не треба зразу одягати на забруднене тіло весільний костюм. Ще невідомо, скільки грошей Ви «відкатали» собі від укладених доріг та проїздів. І вже зовсім зверхньо звучить із ваших уст: «Нехай народ дивиться, що я роблю, і каже спасибі». Шановні депутати, проголосуйте, будь ласка, за «Майбах» чи «Мерседес»!

Громаді цікаво було б почути мотиви вищезгаданого голосування від лідерів фракцій. Адже коли послухаєш їхніх партійних лідерів, то вони аж із штанів вистрибують за СОЦІАЛЬНУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Виходить, громада знову помилилася в своєму виборі і зробила ставку на випадкових людей або лобістів, брехунів.

Людмила Голуб та небайдужі громадяни міста, на жаль, прізвища не можемо вказати, бо завтра викинуть нас із роботи

1 коментар до “«Права без обов’язків – то сваволя» – Л.Українка

  1. Ви праві Людмила Голуб. Вас давно потрібно викинути з роботи разом з тонами лівої риби,якою ви нелегально торгуєте з борцем проти корупції К…..м.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...