«Шо ти сюда лізеш?»

куди ти лізеш ЯК ІЛЮСТРАЦІЯ
Поділитися новиною

куди ти лізеш ЯК ІЛЮСТРАЦІЯТаким словами зустрічали грабіжники власника будинку, коли той повернувся додому.

Усе відбулося минулими вихідними. 20-річний Владислав навідався до свого будинку, що знаходиться по вул. Крупської у Гадячі. Не з’являвся вдома три дні, ще здалеку побачив відкриту хвіртку і відв’язаного собаку, зрозумів, що у дворі хтось був чужий, викликав поліцію. Відімкнути вхідні двері не зміг, тому обійшов будинок і побачив розбите вікно, тож вирішив «зайти» через нього. Можна тільки уявити, яким було його здивування, коли він побачив у своєму помешканні жінку років 30-ти, яка почала на нього кричати і виганяти!

«Кричить мені: «…Шо ти сюда лізеш!» Дивлюсь, а на моїй кроваті ще й мужик якийсь спить у моїй же кофті!» – розповідає Владислав.

Хлопець не розгубився, покликав друзів і дав знати непроханим гостям, хто в домі господар. Поки на виклик приїхали правоохоронці, власник сам впорався із грабіжниками, хоча чоловік намагався втекти.

Виявилось, злочинці не просто заглянули «обчистити» будинок. Прослідкувавши, що власника часто не буває вдома, вони вирішили там пожити. Два дні вони «хазяйнували», готували їсти, спали і… потроху виносили речі. До слова, із будинку витягли майже все, не погребували навіть одягом, витрясли копійки із скарбнички, забрали техніку. А те, що не змогли винести – просто розтрощили, у кухні лишився розкурочений котел.  

Як згодом ми дізнались від поліцейських, це не перший «епізод» у злочинному житті цих падлюк – минув лише місяць із того часу, як жінка повернулася до міста після відбуття покарання, а чоловік також неодноразово притягувався до відповідальності.

Кажуть, що це не поодинокий випадок грабежів у місті, тож шановні, будьте пильні. І може, таки на часі закон про легалізацію зброї?

****

 Петиція про право звичайних українців володіти зброєю на сайті Президента набрала рекордну кількість підписів. Українці прагнуть отримати право на свій захист. Однак чи дозріло наше суспільство до цього? На 100 українців зараз припадає 7 одиниць вогнепальної зброї. Тим часом у США — 88,8. Це, до слова, найвищий показник серед розвинених країн. Але не все так однозначно.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...