Для нас пологи звична річ…

54a845c71661f preview
Поділитися новиною

54a845c71661f previewНе перевелись таки у нашій лікарні спеціалісти. Фельдшер невідкладних станів екстреної медичної допомоги прийняв пологи просто у швидкій. Такий незвичний і доволі рідкісний випадок стався нещодавно.

Щоб розповісти про цю історію вам, шановні читачі, ми вирішили поспілкуватись із головними героями історії. Нажаль, Микола Кулик (саме так звуть фельдшера) від інтерв’ю відмовився. Вже пізніше ми дізнались, що він славиться надзвичайною сором’язливістю. Проте, про нього з радістю розповіли його колеги.

Як виявилося, пологи у дорозі для працівників швидкої не новинка, а для Миколи Михайловича взагалі майже звична робота. За 32 роки стажу на швидкій саме йому найчастіше доводилось приймати на цей світ малюків.

Останню породіллю забирали із с. Жовтневе, що під Лохвицьким районом, а це 40 км шляху! І з нею нам також вдалося поспілкуватись. Анна Москут, уродженка Луганської області. Про фельдшера у неї тільки приємні відгуки. Каже, що лікар не розгубився, дуже професійно прийняв пологи, ніяких ускладнень не було,  хлопчик народився здоровий. Зізнається, що хотіла назвати дитину іменем лікаря, який приймав пологи, але так і не змогла дізнатись.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...