У Гадячі з’явилась вулиця Полтавська

У Гадячі з’явилась вулиця Полтавська

У Гадячі з’явилась вулиця Полтавська

Поділитися новиною

У Гадячі з’явилась вулиця ПолтавськаРозпорядженням голови обласної державної адміністрації В. Головка від 20.05.2016 № 206 «Про перейменування топонімічних назв у населених пунктах області та демонтаж пам’ятників і пам’ятних знаків», відповідно абзацу 2 пункту 6 статті 7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»,

враховуючи рекомендації Українського інституту національної пам’яті та пропозиції робочої групи з координації та моніторингу впровадження Плану заходів із виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» на території області, в місті Гадяч, вул. 50 років Жовтня перейменовано на вул. Полтавська.

Із питань підтвердження перейменування вул. 50 років Жовтня на вул. Полтавська, отримання підтверджуючих документів просимо звертатися у приймальню міського голови за адресою: м. Гадяч, вул. Л. Українки, 3.

Офіційний сайт Гадяцької міської ради

LIVE OFFLINE
track image
Loading...