Сміттєзвалища в Малих Будищах не буде

10840
Поділитися новиною

10840Після чуток про створення смітника при в’їзді в с. Малі Будища, яким будуть користуватися жителі Гадяцького району, 7 липня на зборах громади села, з участю голови Сарської сільської ради Олега Федоровича Виноградова та депутатів сільської ради Т. С. Свістельник і О. І. Оленченко,  було вирішено не допустити відкриття сміттєзвалища.

Голова сільської ради О. Ф. Виноградов офіційно пообіцяв громаді села, що до 15 липня сміттєзвалище буде повністю ліквідовано. Так, з 12 по 15 липня, було проведено ряд робіт по захороненню смітника. Голова О. Ф. Виноградов організував і сам брав участь в роботі по ліквідації звалища. На допомогу вийшли депутати села Т. С. Свістельник та О. І. Оленченко, а також небайдужі люди. Це люди, яким боляче за долю села, це патріоти, активісти: О. І. Чупейда, А. Г. Гелівер, А. В. Черненко, С. М. Петренко та Т. Ф. Капустяна. Відтепер смітник повністю загорнутий землею, поставлений шлагбаум і, навіть, закритий на замок. Голова Сарської сільської ради О. Ф. Виноградов дану 7 липня обіцянку громаді виконав вчасно, до 15 липня цього року. Сміттєзвалища на території с. Малі Будища немає і не буде.

Активну посильну роботу по благоустрою села надають люди похилого віку, пенсіонери, а молодь, якої в селі немало, не цікавиться майбутнім свого села, не хочуть допомагати, занадто байдужі. Чекають і вимагають благ від голови сільської ради та депутатів села.

Дякуємо голові Олегу Федоровичу за проведену вчасно корисну роботу.

Любов Стасовська, пенсіонер.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...