Руслан БОГДАН – наш кандидат від «Батьківщини»!!!

Поділитися новиною

Юлія Тимошенко, лідер ВО «Батьківщина»:

«Руслан Богдан – справжній патріот і просто унікальна людина! Скільки його знаю, у нього на руці два браслети: один – «Україна», а другий – «Батьківщина». Навіть один цей факт говорить про людину. Він більше 10 років у партії, не зраджував і не підставляв, не шукав, як кажуть, де глибше й ситніше. Він має сталу позицію – як депутат робити все на благо місцевих громад і на благо кожної окремої людини. Це унікальна риса для політика!»

 

Іван Крулько, народний депутат України:

«Ця непересічна людина вкрай потрібна нашій команді у Верховній Раді. Важко переоцінити ту матеріально-фінансову допомогу та водночас моральну підтримку, яку Руслан Богдан надає учасникам антитерористичної операції, матерям загиблих-героїв та малозабезпеченим верствам населення. Як депутат обласної ради він не боїться з трибуни говорити високопосадовцям правду та бореться за порядок і справедливість на Полтавщині».

Андрій Сімонов, директор приватного підприємства «Крячківка-Агро плюс»:

«На місцевих виборах жоден із представників політсил не сказав про свою відповідальність за команду, яку веде за собою в місцеві ради. Тільки Руслан Богдан заявив, що відповідатиме за кожного депутата від ВО «Батьківщина».

Отець Віктор (Семенюк), настоятель Свято-Преображенської церкви, смт Оржиця:

«Кілька років тому доля звела мене з Русланом Дмитровичем Богданом. Депутатські клопоти привели його до нашого селища. Розповів йому: закладено фундамент майбутньої Української православної церкви Київського патріархату. Та наразі зовсім немає коштів для продовження будівництва. Він (несподівано для мене) запропонував свою допомогу. Ось так після тривалого застою завдяки цій добрій людині були закладено перші цеглини стін православної церкви, а пізніше й зведено храм. Допомога Руслана Богдана не була разовою. Він завжди цікавився станом будівництва, допомагав фінансово та добрим словом. А потім разом із родиною приїхав до храму та розділив радість оржичан, коли на куполах нашої церкви засяяли хрести. Руслан Богдан – це Українець з великої літери. Нехай Господь оберігає його і всю його родину упродовж життя на многії й благії літа!»

Надія Ричка, керівник Майорщинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Гребінківського району Полтавської обласної ради:

«Руслан Богдан — це людина з чуйним, небайдужим серцем. Він подарував нашим особливим діткам свято! Дружина Руслана Дмитровича Ірина не тільки привезла у школу всі необхідні речі для спорту, ігор, навчання, а й тепло поговорила з дітьми, поспілкувалася з педагогами. Найкращі враження про цих чудових людей!» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...