Партія простих людей вигнала всю Гребінківську організацію за саботаж тарифної боротьби

Політрада Партії простих людей

Політрада Партії простих людей

Поділитися новиною

Політрада Партії простих людейПолітрада Партії простих людей ліквідувала Гребінківську районну організацію. Місцеві депутати відмовились підтримати пропозицію обласного депутата Сергія Мамояна про мораторій на підвищення тарифів, який він запропонував прийняти на Полтавщині в цілому і в кожному районі зокрема.

 

«Гребінківська організація продала інтереси простих людей. Усі вони виключені з партії. Голова осередку Сергій Азізов разом із місцевими депутатами неодноразово саботували доручення партії, не вели активної роботи на місці, не підтримали жодної партійної ініціативи з захисту простих людей, не підтримали наш Майдан і ходу. Останньою краплею стала їхня байдужість до земляків-гребінчан. Вони наплювали на головну нашу боротьбу – проти тарифів. Напередодні наш обласний депутат Сергій Мамоян зареєстрував проект рішення облради про мораторій на ціни на комуналку, такі ж мали подати всі наші фракції в усіх районах Полтавщини. Гребінківським партійцям виявилось байдуже на тарифне здирництво», – заявив лідер Партії простих людей Сергій Каплін.

Окрім того, народний депутат рекомендує всім гребінчанам, які не в силах платити комуналку, приносити платіжки безпосередньо Азізову, який відмовився їх захистити і показав, що йому плювати на тарифне питання і злиденні будні простих людей.

Нардеп також додав, що восени Партія простих людей згідно із законом збере в Гребінці необхідну кількість підписів і відкличе мандати депутатів-зрадників у Гребінківській райраді та міськраді.

«Люди голосували не за Азізова, і не за жодного із «псевдодепутатів» – вони голосували за партію в цілому і за мене зокрема. Політрада Партії простих людей визнала діяльність Гребінківського осередку (який складається аж із 6 чоловік) такою, що не відповідає  ідеалам і переконанням партії, зрадила виборців, які віддали за них голос. Таким лицемірам та запроданцям не місце ні в лавах Партії, ні в райраді та міськраді на мандатах Партії простих людей», – наголосив Сергій Каплін.

Лідер Партії простих людей також підкреслив, що подібна участь чекає на всі неефективні організації. За словами нардепа, після того, як у Гребінці виметуть поганою мітлою всіх екс-партійців, Партія шукатиме в місті нових активних і чесних депутатів та партійців, які розділять соціал-демократичну ідеологію та стануть пліч-о-пліч із тисячами партійців по всій країні у боротьбі за простих людей.

Віталій Улибін

LIVE OFFLINE
track image
Loading...