УКРОП та Інна Авраменко: «Прийдіть і проголосуйте 17 липня! Майбутнє залежить від вас!»

Поділитися новиною

Кандидат у народні депутати України №1 по 151-му одномандатному виборчому округу, що на Полтавщині, Інна Авраменко йде на проміжні парламентські вибори 17 липня від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Інна Авраменко та УКРОП  звертаються до жителів Лохвицького, Лубенського, Гадяцького, Пирятинського, Гребінківського, Чорнухинського районів Полтавщини.

 

– Ми знаємо, що нині серед мешканців краю зневіра і безнадія, небажання вірити, що ви самі можете змінити власне життя. Ми це чули не раз і чуємо знову, коли щодня зустрічаємось із жителями цих районів, із чоловіками й жінками, які щодня нелегкою працею заробляють собі й дітям на хліб, із пенсіонерами, які кращі роки віддали на благо держави, із матерями і дружинами, які чекають бійців із війни.Ми бачимо розбиті дороги, безробіття, людей, які мріють у своєму краї працювати й жити гідно. Бачимо, як розгулялась стихія і як дехто на ній «заробляє собі авторитет», купуючи виборців. Вам пропонують гроші, гречку, влаштовують видовища і свята, усім цим купуючи голоси. Тому ми нагадуємо, що підкуп виборців – порушення законодавства. Ми знаємо, як нелегко зараз дочекатись компенсацій від обласної та місцевої влади. Але нагадуємо, що часто такий підкуп залишається лише перед виборами, натомість після такої купівлі голосу виборця кандидат (чи вже депутат) забуває про тих, хто йому довірив свою долю і віддав за нього голос. Свідомість громадян прокинулася, і людям набридли ці методи й маніпуляції. Українці готові обирати молодих людей, незаплямованих, які здатні самі творити власне майбуття! Тож уважно читайте, слухайте, зважуйте. І головне: облиште всі справи 17 липня, виділіть годину у вихідний день, підіть на виборчі дільниці та проголосуйте! Не забудьте взяти паспорт!

Мій номер у виборчому бюлетені – 1, прошу проголосувати за мене! Я не підведу!

З повагою Авраменко Інна, політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», №1.

Політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» – молода політична сила, яка нічим себе не заплямувала. На чолі партії люди, котрі зупинили ворога і не дали війні поширитись далі сходу країни.  Ті патріоти, котрі з початку вторгнення російських агресорів одягали і взували добровольців, забезпечували їх усім необхідним, а техніку  – пальним.

УКРОП – впливовий і посилює свої позиції в Україні

Опозиційна сила «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» на виборах до місцевих органів влади 2015 року показала, що здатна гуртувати людей і діяти. Нагадаємо: після цього її лідера Геннадія Корбана заарештували. Згодом увесь прогресивний світ визнав, що це політичні репресії. Навесні Геннадія Олеговича звільнили. Нині він член президії політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП». Укропівець Корбан зазначив, що на початку бойових дій на Донбасі добровольців забезпечували бізнесмени й патріоти. – Коли починалася війна, тоді ніхто не запитував, звідки ми взяли зброю, бронежилети і каски. Держава ж натомість мовчала і не допомагала, – констатував Корбан.

Інна Авраменко серед тих, хто піклувались про бійців, допомагали їм, бо з 2014 року вона волонтер. Геннадій Корбан підтримує Інну Авраменко і обіцяє, що за неї «Українському об’єднанню патріотів – УКРОП» перед мешканцями краю соромно не буде.

Герой війни на Сході «Титановий Джексон» (Євген Тєрєхов) просить голосувати за Інну Авраменко, яка допомагала і допомагає бійцям
Герой війни на Сході «Титановий Джексон» (Євген Тєрєхов) просить голосувати за Інну Авраменко, яка допомагала і допомагає бійцям
УКРОП не розкидається словами, не обіцяє нездійсненного та підтримує Інну Авраменко

 6 липня в Києві відбулося засідання політради партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». У ньому взяла участь й Інна Авраменко. Учасники засідання підтримали рішення про проведення чергового ІХ з’їзду партії на початку вересня, де очікують близько 500 делегатів з усієї України.

 – У нас є чудові перспективи, вірні прихильники і члени партії, які дадуть нам можливість отримати позитивний результат під час майбутніх виборчих кампаній. Головне для нас зараз – чесно дивитися в очі людям й одне одному і не обіцяти того, що виконати не зможемо, – сказав член президії політради, голова Волинської облради Ігор Палиця.

Зазначимо, Ігор Палиця – це людина, яка зупинила наступ «руского міра» в Одесі у 2014 році.  Ігор Палиця вірить в Інну Авраменко та бажає їй перемоги на проміжних виборах у 151-му окрузі Полтавщини. Герой визвольної війни на Сході «Титановий Джексон» (Євген Тєрєхов, позивний «Титановий Джексон», бо був поранений, прооперований і має титанову пластину в тілі, здобув визнання серед бійців та мирного населення), ветеран 20-го мотопіхотного батальйону,  та Микола Колесник, куратор 40-го батальйону територіальної оборони «Кривбас», також підтримують кандидата від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Інну Авраменко. Оксана Томчук, «залізна леді» Дніпра, адвокат Геннадія Корбана, довела: УКРОП бореться не за посади. У тисячу разів важливіша перемога демократичних сил над антиукраїнськими путінськими силами. У тисячу разів важливіше добитись амністії для сотень патріотів, котрі знаходяться в тюрмах. Тому Оксана Томчук – за Інну Авраменко у 151-му окрузі! Сергій Соловей, депутат Полтавської обласної ради, керівник виборчого штабу Інни Авраменко, голова Полтавської обласної регіональної парторганізації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» заявляє:

– Підтримка людьми нашого кандидата Інни Авраменко невпинно росте, незважаючи на різні політичні технології опонентів. Серед задіяних конкурентами брудних технологій – велика кількість технічних кандидатів, що використовується зараз для відволікання уваги і розпорошення голосів виборців. А «партія влади» навіть не спромоглася висунути кандидата від БПП і підтримує самовисуванця-соціаліста. Не стануть нам на заваді і різноманітні «ряджені» псевдо-ветерани. Інну Авраменко підтримують справжні волонтери та АТОвці, з якими уже 2 роки Інна Леонідівна стоїть пліч-о-пліч.

Ми, УКРОПи, б’ємося не за мандат, а за існування України і право наших дітей самостійно будувати власне майбутнє.

Оксана Томчук, один з кращих адвокатів України, яка захищала Геннадія Корбана, підтримує Інну Авраменко у 151-му окрузіБіографічна довідка

Інна Авраменко – підприємець, волонтер та депутат Полтавської обласної ради, голова Постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, інформаційної сфери, зв’язків із громадськістю та дотримання прав учасників АТО. Має чоловіка та двох синів. Їй 40 років. Народилася й виросла в місті Глобине Полтавської області. За фахом викладач історії та суспільно-політичних наук.

УКРОП – за чесність і справедливість!

СБУ перевірятиме порушення під час виборів

Управління Служби безпеки України в Полтавській області перевірятиме повідомлення про порушення виборчого законодавства під час проміжних виборів депутатів до Верховної Ради у 151-му виборчому окрузі. Якщо вам стало відомо про порушення виборчих прав і свобод громадян, ви можете зателефонувати за номерами (0532) 56-28-26 та 51-18-38. Усю інформацію обіцяють обов’язково перевіряти.

Сергій Соловей, депутат Полтавської обласної ради, керівник виборчого штабу Інни Авраменко, голова Полтавської обласної регіональної парторганізації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...