Про опалювальний сезон

Про опалювальний сезон

Про опалювальний сезон

Поділитися новиною

Про опалювальний сезонАктуальне питання

Керуючись п.14 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 зі змінами, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається на 12 місяців з місяця звернення за її призначенням і розраховується:

на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня;

на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня.

Таким чином, для мешканців Гадяцького району, які проживають в індивідуальних будинках чи квартирах з індивідуальним опаленням, субсидія призначена по квітень 2016 р. включно.

Для квартир із централізованим опаленням опалювальний сезон закінчився 7.04.2016 р., так як Гадяцька міська рада прийняла розпорядження «Про закінчення опалювального сезону 2015-2016 років». Згідно даного розпорядження комунальне підприємство «Гадяч-житло» спільно з працівниками КПТГ «Гадячтеплоенерго» 7.04.2016 р. провело відключення житлових будинків, що знаходяться на балансі КП «Гадяч-житло», від системи централізованого опалення. Виходячи з вищевказаного, управлінням соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації для квартир із централізованим опаленням буде проведений за квітень 2016 р. автоматичний перерахунок розміру призначеної субсидії з урахуванням 7 опалювальних днів квітня. Одержувачі субсидії отримають повідомлення з новим розміром субсидії за квітень 2016 р. після 25.04.2016 р.

В. Тарасенко, начальник управління

LIVE OFFLINE
track image
Loading...