Компенсація за проїзд автомобільним транспортом

Компенсація за проїзд автомобільним транспортом

Компенсація за проїзд автомобільним транспортом

Поділитися новиною

Компенсація за проїзд автомобільним транспортомРішенням третьої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання 29 січня 2016 року було прийнято Порядок виплати компенсації за проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій громадян на міжміських та міжобласних маршрутах загального користування (протяжність яких перевищує 50 км) на 2016 рік.

Цей Порядок визначає механізм виплати компенсації за проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій громадян на міжміських та міжобласних маршрутах загального користування (протяжність яких перевищує 50 км) за рахунок коштів обласного бюджету в разі неотримання пільг відповідно до статей 37, 41 Закону України «Про автомобільний транспорт».

Право на одержання компенсації за проїзд автомобільним транспортом на міжміських та міжобласних маршрутах загального користування (протяжність яких перевищує 50 км) за рахунок коштів обласного бюджету мають наступні пільгові категорії громадян:

– інваліди війни;

– особа, яка супроводжує інваліда війни 1 групи;

– учасники бойових дій;

– діти з багатодітних сімей;

– інваліди військової служби;

– батьки військовослужбовців, які загинули, померли чи пропали безвісти під час проходження військової служби;

– інваліди, діти-інваліди та особи, які супроводжують інвалідів 1 групи або дітей-інвалідів (не більше однієї особи, яка супроводжує).

Кількість поїздок, вартість яких компенсується з обласного бюджету становить:

– не більше 40 поїздок на рік на міжміських внутрішньообласних маршрутах;

– не більше 10 поїздок на рік на міжміських міжобласних маршрутах.

Пільговикзвертається за місцем реєстрації до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг): м. Гадяч вул. Героїв Майдану, 11, тел. 2-07-03 – та подає:

– проїзні документи (квиток) на проїзд в автомобільному транспорті міжміських та міжобласних маршрутах загального користування (протяжність яких перевищує 50 км) із зазначенням прізвища,  ініціалів пільговика та номера посвідчення на проїзному квитку;

пред’являє паспорт та пільгове посвідчення;

– ідентифікаційний номер;

заповнює заяву про виплату компенсації з обов’язковим зазначенням способу виплати (через поштове відділення або відділення банку).

В. Тарасенко, начальник управління соціальногозахисту населення

LIVE OFFLINE
track image
Loading...