У Петрівці-Роменській унаслідок ДТП постраждала пішохід

Поділитися новиною

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 листопада близько 16:30 по вулиці Покровскій, в селі Петрівка-Роменська Миргородського району. Поліція встановлює причини та обставини ДТП.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль ВАЗ 111730, під керуванням водія, 1952 року народження, здійснив наїзд на 76-річну жінку. Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та доставлена до Гадяцької лікарні для надання медичної допомоги.

За даним фактом слідчим підрозділом відділення №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини ДТП встановлює слідство.

Відділ комунікації поліції Полтавської області.

1 коментар до “У Петрівці-Роменській унаслідок ДТП постраждала пішохід

  1. Треба бути надзвичайно обережним, особливо у нашому віці, сподіваюся, що тілесні ушкодження у жінки не надто серйозні і вона швидше одужає, поліція взялася знову за розслідування, але, мабуть, багато залежить від того, як справедливо це все буде розглядатися. Бажаю швидкого одужання потерпілій та надіюсь, що винуватець не залишиться безкарним.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...