80% жителів України знаходяться за межею бідності

Коли люди не бояться Бога

Коли люди не бояться Бога

Поділитися новиною

80% жителів України знаходяться за межею бідностіНаболіло
Добрий день, шановна редакціє газети «Базар Медіа»!
Сподіваюся, що, як правило, гілки нашої влади в кінці року будуть звітувати про свої досягнення. Але ми вже звикли до цих полум’яних виступів, які аж сльозу вишибають. На жаль, від них життя народу не покращується.

Хотілося, щоб виступ кожного чиновника аж до Президента починався з таких слів: «Я, Порошенко Петро Олексійович, за час свого президентства довів до того, що Україна за рівнем життя народу стала найбіднішою країною Європи». І так само по вертикалі влади аж до самого низу.

Згідно висновків міжнародних експертів, більше 80% жителів України знаходяться за межею бідності.

На жаль, на фоні суцільного зубожіння народу наші можновладці значно підвищили свої статки: Порошенко в кілька разів став багатшим, а Яценюк нещодавно влаштував вечірку з приводу «заробленого» першого мільярда, знаходячись при владі.

Виходячи з того, як побратими по «Народному фронту» захищають свого патрона і висувають ультиматуми «народній зраді», то в Арсенія Петровича є шанси збільшити свої статки. Зокрема, А.Терещенко на одному з телешоу заявив, що Яценюк не має жодного відношення до кризи в Україні. В усьому винен коаліційний уряд, в якому від «Народного фронту» – 4 міністра, від БПП – 10, від «Самопомочі» – 1. Голова Верховної Ради Гройсман також чекає звіту Прем’єра і його планів на майбутнє. Тільки після цього визначиться з подальшою долею очільника уряду.

Задекларовані владою реформи є нічим іншим як експериментом із метою подальшого зубожіння народу.

Я як пересічний громадянин цієї країни вважаю, що владу, яка прийшла на крові і кістках Майдану і знехтувала пам’яттю про загиблих, необхідно викинути на смітник історії.

Щоб довести нікчемність цієї влади, наведу приклади погіршення життя народу в основних сферах нашого життя.

1. Економіка та фінанси.

Економіка України продовжує своє стрімке падіння, Закриваються підприємства, згортається бізнес, росте безробіття, відсутні іноземні інвестиції. Ось невеликий перелік «досягнень» міністерства економіки на чолі з іноземним менеджером Абрамавічюсом.

Я повторюся про те, що українці стали найбіднішою нацією Європи, а в світі рівень життя українців знаходиться десь на рівні жителів африканської країни Габон.

Завдяки зусиллям Порошенка, Яценюка, Гонтарєвої, Яресько та їхніх холуїв гривня впала більше ніж втричі. Подорожчало все в рази, а доходи громадян залишилися без змін. Ціна споживчого кошика за останній рік зросла на 46%.

Про те, що уряд Яценюка діє проти інтересів народу, свідчить і той факт, що досі не прийнятий бюджет на 2016 рік. А може, це й на краще, бо бюджетом на 2015 рік передбачався курс долара на рівні 12 грн. за у.о., а падіння ВВП взагалі має загрозливі для існування держави темпи.

2. Оборона.

Завдяки всім урядам і президентам за час незалежності армія була повністю знищена. Ми стали свідками, як без жодного пострілу був анексований Крим. Така ж сама доля очікувала й на Донбас. Згідно з «договорняком» Путіна й Порошенка Донбас повинен був отримати особливий статус. Але зусиллями добровольчих батальйонів та волонтерів цим злочинним планам не вдалося збутися.

Основною причиною відсутності фінансів можновладці називають утримання армії та ведення бойових дій на сході України. Військовослужбовці тримаються на позиціях завдяки в основному волонтерам та гуманітарній допомозі міжнародних організацій. До цього часу, усупереч обіцянкам міністра оборони, не всі бійці вдягнені в зимову форму, а забезпечення продуктами харчування взагалі не витримує ніякої критики. Разом із тим часто-густо лунають повідомлення про те, що ловлять на гарячому чиновників із оборонного відомства при спробі продати військове обмундирування. Ганебним явищем в армії став і навмисний підпал складів із боєприпасами у Сватовому. Ні для кого не секрет, що це сталося з метою приховати наслідки розкрадання боєприпасів із подальшою реалізацією їх противнику.

У цій ситуації в цивілізованій країні міністр оборони мав би піти у відставку разом із начальником Генерального штабу. Навпаки, Президент підвищив їх звання до генерала Армії.

На фоні людських втрат в Іловайську, Донецькому аеропорту, Дебальцевому та інших ці горе-воєначальники повинні сидіти довічно за ґратами.

Так звана антитерористична операція триває вже майже два роки. Мінські домовленості не діють, бо їх уклали взагалі незрозуміло хто. Із боку України – 2-й Президент Кучма, за яким тюрма плаче за вбивство Гонгадзе. Яке Кучма із Медведчуком мають відношення до нашої зовнішньої політики?

3. Правоохоронні органи.

Реформи у правоохоронних органах, мабуть, будуть мати позитивні результати. Але на сьогоднішній день, на жаль, злочинності не поменшало, а корупція має гігантські масштаби.

Холодним душем для громадян та й для співробітників Національної поліції стало озвучення заробітної плати очільниці – 97 тис. гривень. Думаю, що рядовий співробітник поліції із зарплатнею у 6-8 тисяч грн буде скорочувати різницю у доходах із очільницею за рахунок хабарів.

Професійний рівень працівників новоствореної структури вкрай низький. Про це свідчить, зокрема, той факт, що значна кількість дороговартісних службових авто вже виведені з ладу.

Кожен день ми чуємо зі ЗМІ про створення все нових структур по боротьбі з корупцією: Антикорупційне бюро, Національне бюро розслідувань… Але корупція, на жаль, продовжує процвітати. Ефективність роботи цих структур можна спрогнозувати вже по тому, що антикорупційного прокурора призначає Генеральний прокурор.

Генеральна прокуратура сама стала ядром корупції в Україні. Згадати хоча б «діамантових» прокурорів… Шокіна не можуть скинуть вже протягом значного проміжку часу. Але ж ця особа доволі похилого віку, із кучею болячок, мабуть, влаштовує владу, не розкриваючи злочинів по Майдану, по корупції, по розкраданню бюджету, убивству Гонгадзе. Цей список можна продовжувати ще дуже довго. Нещодавно стало відомо, що зусиллями громадських активістів було відправлено у відставку заступника очільника Національної поліції, якого зовсім нещодавно було призначено на цю посаду. Як відомо, Паскал брав участь у розгоні мирних демонстрантів та інших злочинах. Але для влади це –  не аргументи.

4. Освіта. 

Рівень освіти в Україні знаходиться поза конкуренцією з аналогами в Європі та світі в цілому. Це, у першу чергу, можна пояснити слабким фінансуванням, низьким рівнем чиновників із Міністерства освіти та корупцією всередині відомства. Здавалося, у цьому храмі науки корупція чи не найнижча з усіх структур виконавчої влади. Але не так сталося, як гадалося. Наші чиновники здатні на все. Було викрито шахрайську систему підробки результатів ЗНО. Після цього інциденту міністра не можна й на гарматний постріл допускати до освіти взагалі.

5. Охорона здоров’я.

Основними надбаннями реформи системи охорони здоров’я є зниження тривалості життя та погіршення здоров’я українців. Стан медичних закладів зараз знаходиться десь на рівні післявоєнних років. Низька кваліфікація українських лікарів та жалюгідний стан застарілого медичного обладнання призвели до того, що українці вимушені, в разі необхідності та при наявності валюти, лікуватись за кордоном.

Неефективна робота очільника Міністерства охорони здоров’я призвела до суцільного розвалу галузі. Пан Квіташвілі ще влітку написав заяву про відставку. Але владу повністю влаштовує такий керівник, тому Квіташвілі продовжує нищити українську націю з подачі злочинної влади.

6. Соціальна сфера.

Наряду зі знеціненням гривні уряд продовжує нищити народ баснословними тарифами на комунальні послуги, особливо ціною на газ, яка не підтверджується жодними розрахунками. Верховна Рада, мовби й має волю знизити тарифи, але такі видатні «українські» діячі, як Гройсман, під диктовку Порошенка та Яценюка гальмують цей процес.

Законопроекти, вигідні владі, «патріот України» Гройсман ставить на голосування по декілька разів аж до десяти, а часом і більше. Закони, покликані покращити життя народу, взагалі не виносяться в зал, або голосуються один раз і то в сприятливий для цього час (відсутність кворуму, наприклад).

Для того, щоб пудрити народу мізки, влада підкидає питання скасування трудових книжок або безвізовий режим. Кому потрібен цей режим, якщо люди доведені до зубожіння? Їм нема грошей для подорожування по області чи району, а не то по Європі.

Безвізовий режим корисний тим, хто їздить до Європи на заробітки. Із введенням цього режиму більша частина свідомих громадян України виїде за кордон, щоб за євро та долари виносить судна та підмивати зади перестарілим жителям Європи.

Окрема розмова годинами може вестися про пенсійне забезпечення українців. Пенсії в Україні чи не найнижчі в світі. Скажіть мені, люди добрі, як мінімальна пенсія може бути нижчою за мінімальний прожитковий мінімум?

Підсумовуючи вищевикладене, сподіваюсь, що більшість громадян згодні з моїми висновками. «Досягнення» цієї злочинної влади неможливо викласти в одній статті. Тому з надією про подальшу співпрацю і з повагою до вас житель Гадяцького району

В.Тоцький, с. Римарівка

7 коментарі до “80% жителів України знаходяться за межею бідності

  1. Осталось только безвизовый режим получить, а так всё есть

  2. Мыкола, а шо цэ “ассоциированное членство”?
    – Ну кум, Украина будет участвовать в ЕС. – Значит, войдет в ЕС? – Нет, не войдет, но будет участвовать. – Як так? – Ну примерно, як яйца при половом акте: участвуют, но не входят. А так, рядом болтаются.

  3. в россии народ зомбирован пропагандой.а в украине тоже.хотя у нас народ медленно, но трезвеет и начинает понимать,какая банда при власти. спасибо за статью:таких мыслей на радио и тв неслышно и невидно

  4. Таких каналов платных во всех отношениях(кодированные каналы и проплаченное продюсирование)больше 300 во Франции.И не надо вопить о всеобщем прозрении французов.Зашли баблосы-дали картинку.Мари Ли Пен там тоже часто пиарится.Это во ВСТАНЬСКОЛЕНОВСТАНЕ линия партии и главпу незыблемы.В этом демократия Европы.

  5. [quote name=”пересiчний”]Спасибо жителям Львова, что жить так вдруг стало х…йо…во…”[/quote]
    Вали все на Абаму.Все равно ни во Львове,ни в Нью-Йорке тебе побывать не светит.Быдлота она и есть быдлота.

  6. Пайетт призвал украинскую власть наказать коррумпированных судей …..Пайетт призвал украинскую власть ликвидировать коррупцию в стране…. США призывают Президента Петра Порошенко согласовать с Верховной Радой и гражданским обществом кандидатуру нового генерального прокурора………Пайетт призвал политических лидеров объединиться и проводить реформы………Посол США отреагировал на передачу Порошенко своей доли в Рошен….Пайетт призвал украинскую власть провести изменения в Конституцию …….Джеффри Пайетт убежден, что зам генпрокурора Виталий Касько был чемпионом по реформам в ГПУ…… Пайетт, призывает украинскую власть отдать свои голоса за обновление конституционного законодательства и провести децентрализацию.
    Це незалежна Україна????????????????????????????

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...