ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО!

Коли люди не бояться Бога

Коли люди не бояться Бога

Поділитися новиною

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО!27.12.2015 року до чергової частини Гадяцького відділу поліції, по тел. «102», від невідомої особи чоловічої статі надійшло повідомлення про те, що в м. Гадяч по вул. Гетьманській невідомий водій легковим автомобілем, пошкодив вхідні двері магазину «Знахідка».

Дане повідомлення було зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події Гадяцького ВП.

На місце події виїхали співробітники ДАІ з обслуговування Гадяцького району, якими і було встановлено, що водій автомобіля замкнувши транспортний засіб втік з місця події.

Правоохоронці встановили водія, ним виявився мешканець м. Ніжин, Чернігівської області.

На даного громадянина було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в нетверезому стані ), ст. 124 КУпАП (Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна) та за ст. 126 КУпАП ( Керування транспортним засобом особами, які не мають відповідних на це документів).

Згідно чинного законодавства дані  адміністративні справи були направленні на розгляд та прийняття рішення за місцем проживання правопорушника (м. Ніжин, Чернігівської області).

Також встановлено, що водій даного автомобіля уже потрапляв в поле зору правоохоронців. На початку грудня даний транспортний засіб  був зупинений співробітниками поліції і тоді водій  надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, в якому не співпадають дані з базою АІПС.

По даному факту слідчим відділенням Гадяцького ВП ГУНП відкрито кримінальне провадження за  ч.4 ст. 358 ККУ.

Транспортний засіб передано на зберігання власнику з попередженням про заборону ним користуватися, а кримінальне провадження направлено для подальшого розслідування за місцем вчинення до одного з підрозділів поліції Чернігівської області.

Гадяцький ВП ГУНП у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...