Спрощений порядок надання пільг учасникам АТО та членам їх сімей

Спрощений порядок надання пільг учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей

Спрощений порядок надання пільг учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей

Поділитися новиною

Спрощений порядок надання пільг учасникам антитерористичної операції та членам їх сімейз метою підняття рівня соціального обслуговування пільгових верств населення, особливо ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни з числа учасників антитерористичної операції, розроблено спрощений механізм надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг.

Указаний механізм передбачає надання пільг громадянам на підставі поданих документів тільки при зверненні до управління соціального захисту населення без необхідності додаткового звернення до всіх підприємств-надавачів послуг.

Управління соціального захисту населення включає інформацію про пільговика до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, та направляє необхідний пакет документів до підприємств-надавачів послуг для нарахування пільгової знижки. Пільги надаються на підставі посвідчення.

Для включення інформації до Реєстру необхідно подати наступні документи:

– копію посвідчення «Учасник бойових дій», «Інвалід війни», «Член сім’ї загиблих (померлих) ветеранів війни» із пред’явленням його оригіналу,

– копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів (свою та членів сім’ї);

– копію  паспорта (стор. 1, 2-3, 10-11) із пред’явленням його оригіналу (свій та членів сім’ї);

– копію свідоцтва про одруження та народження дітей (якщо має сім’ю);

– надати інформацію про характеристику житла та послуги, щодо отримання яких маєте пільги та реально ними користуєтеся, особові рахунки  в організаціях, що надають комунальні послуги.

Із метою оперативного та комплексного вирішення питань, які порушуються інвалідами війни, учасниками бойових дій та членами сімей загиблих (померлих) ветеранів війни з числа учасників антитерористичної операції, зокрема щодо надання пільг, просимо звертатися до уповноваженої особи в управлінні соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації  начальника відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення Куліш Оксани Самійлівни (кабінет № 2). Контактні номери телефонів: 2-06-54,  2-14-75.

В. Тарасенко, начальник управління 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...