«Субсидія – це реально!»

«Субсидія – це реально!»

«Субсидія – це реально!»

Поділитися новиною

«Субсидія – це реально!»Під таким лозунгом у понеділок 9 листопада відбулась прес-конференція у голови РДА Олексія Матюшенка. Розглядали одне питання – як сплачувати рахунки по субсидії? 

10466 сімей у районі отримали субсидію. Люди розуміють, що субсидія працює, але як саме – розуміють не всі.

То все ж – платити по спожитому факту чи як «субсидія» пише?

Начальник управління соціального захисту населення Віталій Тарасенко наполегливо рекомендує платити ту суму, яка вказана у повідомленні про отримання, навіть якщо по факту ви спожили менше.

Чому?

Посадовець пояснює це тим, що коли людина чітко платить усю суму, то вона матиме резервні куби. Цю переплату можна використати у зимові часи, коли найчастіше субсидії не вистачає.

Наприклад:

По субсидії дано 460 куб. м газу, людина використала лише 200 куб. Пояснюємо: платіть за 460. Різниця між фактично використаними і наданими субсидією (260 кубів) буде переходити на наступні місяці, на  період, коли використовується більше газу.

Помічені аферисти!

Начальник управління повідомив, що відразу після призначення субсидій міграційна служба почала повідомляти про те, що у районі є такі люди, які, отримавши субсидію за одною адресою, потім виписуються, щоб отримати її ще раз, але уже в іншому місці.

Тому відтепер міграційна служба буде відслідковувати подібних осіб і виявляти нечистих на руку, а субсидія їм буде відмінена.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...