Лист: “Я вірю і сподіваюсь”

Лист: "Я вірю і сподіваюсь"

Лист: "Я вірю і сподіваюсь"

Поділитися новиною

Лист: "Я вірю і сподіваюсь"Вибори відбулись. І знову ми чекаємо та сподіваємось на краще життя. Жителі нашого міста – працьовиті, доброзичливі, миролюбні – у черговий раз надали кредит довіри нині обраному міському голові та депутатам міської ради, сподіваючись на кращі зміни в житті.

Що я бачу в цих змінах? Хлібозавод у Гадячі. Уже минуло більше десяти років, як тодішня влада прийняла рішення про ліквідацію Гадяцького хлібозаводу. Працівники заводу залишилися без роботи. Місто – без смачних хлібобулочних виробів.

Так, ми не потерпаємо від дефіциту хліба. Але до ціни «привозного» хліба додаються ще й транспортні витрати. А це – вищі ціни, у тому числі й на соціальні сорти хліба. У передвиборних програмах кандидати на владні пости палко запевняли жителів міста у бажанні відновити роботу хлібозаводу чи аналогічного хлібопекарського закладу. Ми віримо і чекаємо.

Робочі місця. Це та ж хлібопекарня, швейний цех. А чому б не організувати роботу заготівельно-переробного пункту? Ви подивіться, скільки жителів міста та сіл пропонують улітку та восени продукцію садів, городів:  суниці, вишні, яблука, помідори, картоплю та ін. Майже все місто перетворилось на базар. А все це можна закуповувати, переробляти, реалізовувати цивілізованим чином. І закупівельникам, і переробникам – робота. Та й старенькі жіночки не сидітимуть навпочіпки на узбіччях доріг, тротуарів міста зі своїм крамом.

Пропозицій, побажань – цілий ряд. І хочеться, щоб керівники міста їх почули та не забували про свої передвиборні обіцянки.

Стаття 5 Конституції України зазначає: єдиним джерелом влади є народ. Тобто ми з вами. Якщо народ – влада, у влади має бути зброя. Наша зброя – слово.

Тому прошу вас люди, не будьте байдужими до проблем нашого міста. Не мовчіть. Де словом, де добрими справами давайте разом допоможемо керівникам міста перетворити наш Гадяч у квітуче місто, де житимуть фізично і морально здорові й заможні люди.

В. Шилович, житель м. Гадяч.  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...