Чарівниця у гості прийшла

Чарівниця у гості прийшла

Чарівниця у гості прийшла

Поділитися новиною

Чарівниця у гості прийшлаОсінь  пора, яку ще називають золотою. Традиційно кожного року в усіх школах відбувається Свято осені. Діти представляють композиції з овочів, фруктів, квітів та усього, чим багата природа, готують костюми, вивчають вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь, розучують жваві таночки.

Завітало свято Осені і до учнів першого класу Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату ім. Є.П. Кочергіна. А й справді, як не відзначити цю чарівну пору і не влаштувати свято?

Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу на своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас безмежною щедрістю та неймовірною красою. Святково прикрашена зала, лагідна музика зустрічали батьків та гостей, які прийшли на свято. Ще мить  і в ошатній залі з’явилася Осінь, розкидаючи довкола листя. Свято розпочалось. Одна за одною з’являються дійові особи: Грибочки, Сорока, Ворона, Синичка, Білочка, осінні місяці  Вересень, Жовтень, Листопад, овочі та фрукти  Цибуля, Перчинка, Кавун, Морква, Огірок, Помідор, Яблуко, Квасолина та Капустина. Лунають пісні про осінь. Окрасою свята став танок Білочки з Грибочками. Майстерне виконання супроводжується вдячними оплесками глядачів.  А яке свято без конкурсів? Діти відгадували загадки про осінь. Своєю красою і незвичайністю вразили костюми дітей. Глядачі гучними оплесками проводжали юних артистів. Усі були у захваті від гарного свята, яке подарували учні 1 класу.

Батьки висловлюють подяку дирекції школи, учительському колективу Л.І. Харченко, Л.І. Шаблій, Л.О. Піці, Є.Є. Кормічу, І.М. Москаленко, С.С. Сватковській за цікаво і корисно проведений із дітьми час та бажають здійснення всіх мрій і втілення в життя всіх творчих ідей, щоб кожен новий день дарував посмішку та гарний настрій. Цей виховний захід надовго залишиться у пам’яті та серцях дружного першого класу.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...