Тисячолітня земля Сіверщини

Тисячолітня земля Сіверщини

Тисячолітня земля Сіверщини

Поділитися новиною

Тисячолітня земля СіверщиниУ переддень відзначення професійного свята освітян запланована заздалегідь колективом Сарської школи екскурсійна подорож на Сумщину була надзвичайно цікавою, змістовною та пам’ятною. При сприянні РК профспілки в особі голови Г.А. Недвиги та члена президії, голови ПК О.І. Довгаля, за підтримки директора Сарської школи І.В. Огризько були виділені кошти на поїздку.

Путивль – це, перш за все, партизанський край, прославлений героїчними подвигами С.А. Ковпака.

Серцем цього міста вважають місце плачу Ярославни, оспіване у легендарному «Слові о полку Ігоровім». Зачаровує велична природа цієї місцевості. Із високого пагорба милувалися мальовничими околицями, чудовими краєвидами Молчанського монастиря, річки Сейм. Пройтись партизанськими стежками Спадщанського лісу-заповідника, які до цього часу пам’ятають ратні подвиги ковпаківців; оглянути землянки, експозиції зразків зброї та військової техніки; скуштувати партизанської каші – це ще не всі варті уваги можливості, включені до програми подорожі.

Ознайомившись із найбільш значущими, вражаючими та захоплюючими об’єктами, ми переконались, що Путивль – одна з туристичних перлин Сіверщини. Чудово провівши час, ми не тільки відпочили, а й збагатились духовно, долучившись до тисячолітньої історії краю.

Колектив Сарської школи

LIVE OFFLINE
track image
Loading...