Пише вам мама бійця АТО,,,

Пише вам мама бійця АТО

Пише вам мама бійця АТО

Поділитися новиною

Пише вам мама бійця АТОДоброго дня, шановна редакціє газети «Базар Медіа в Україні»!

Пише вам мама бійця АТО Романа Перфільєва, із села Книшівка, який служить у Донецькій області. У кінці серпня син приїздив у відпустку, якось у розмові сказав: «Мамо, війна – це важка робота, на якій немає вихідних» . У мене, як і в кожної матері, болить душа за дитину, та сьогодні я не буду говорити ні про війну, ні про політику, ні про солдатські будні.

Бо що я знаю напевне? Чи так воно насправді, чи може інакше? Але я знаю точно, що добрий ангел-охоронець оточує мою дитину такими щирими, добрими, милосердними людьми, як і він сам. От про усіх цих людей я і хочу сказати добре слово і усім їм від душі подякувати.

Працівникам автостанції «Гадяч», які допомогли Романові знайти найкращий маршрут і вже в Гадячі за пільговими цінами оформили всі квитки аж до Красноармійська. Працівникам «Нової пошти», які швидко і якісно доставляють посилки. Наша сім’я такі посилки відправляє щомісяця ще з травня. Але якщо раніше хлопцям хотілося «зелені», то зараз, повертаючись із відпустки,  син брав овочі і консервацію… На моє запитання скупо відповів, що коли були три місяці в Луганській області, то з харчуванням було краще, ніж зараз. Мої сусіди – Валя Ященко та Галина Яременко – організували на нашій вулиці Молодіжній акцію на підтримку Романа та його побратимів. Усі без винятку жителі вулиць внесли посильну допомогу, долучилися ще й сім’ї Володимира Дмитренка та  Володимира Йосипенка з вулиці Великотирнівської. Закупили круп, макаронів, олії, чаю, згущонки, печива, цигарок та відправили хлопцям у Димитров. У вівторок відправили, а в четвер уже й отримали, ще й сфотографувалися на радостях.

Добрі новини швидко розходяться – і ось уже вагомий внесок солдатам від працівників Книшівської школи, дитячого садка «Вишенька» та працівників сільської ради. Тут і крупи, і макарони, і сало, і смалець, і варення, і печиво, і консерви, і овочі.

Допомагають бійцям АТО й інші жителі. Надія Дубовик із Дучинець привезла 5 сортів різного варення, а Світлана та Володимир Горбулі натрусили троє відер слив, з яких смачнючого повидла буде хлопцям на всю зиму. Уже не одну банку сала відправили Ромі та його товаришам від Софії Терещенко.

І я, і мій син зі своїми побратимами щиро дякуємо усім.

Хочеться низько вклонитися тим добрим людям, які вже ось п’ять місяців без перестану цікавиться, як там Романові служиться. Це настоятель Свято-троїцького храму с.Книшівка протоїєрей о.Роман, який регулярно служить молебні за мого осина та й за всіх воїнів, що знаходяться зараз в АТО, кожного з односельців називає поіменно. Не забувають перепитувати і передавати привітання Ромі бабусі-пенсіонерки Надія Міняйло, Аза Міненко, Паша Заєць, Наталія Заєць, Валентина Яківець, Катерина Здойма. Та й багато інших односельчан цікавляться військовими буднями мого сина. Пробачте, люди добрі, що не в змозі назвати усі ваші імена.

Ця проста ненав’язлива турбота односельців зігріває материнське серце, не дає впасти духом, підтримує віру у швидке закінчення війни і благополучне повернення і мого сина, і всіх інших дітей у рідні домівки.

Доземно вклоняюся і сердечно дякую всім добрим людям, бажаю миру, благополуччя, і щоб ніколи у ваших душах не згасала любов до людей.

Із щирою повагою мама бійця АТО Надія Ігнатенко   

LIVE OFFLINE
track image
Loading...