Немає справжнього господаря в місті…

Благоустрій Заяру

Благоустрій Заяру

Поділитися новиною

немає справжнього господаря в місті.Зараз багато змін відбувається в нашому місті: ремонтуються дороги, освітлюються вулиці. Але життя простих людей нашої громади не покращується. Ще не всі отримали доплати до заробітної плати та пенсії, а ціни на всі товари стрімко полізли вгору. Отож виходить, що одні підтягують паски, а інші їх розслабляють (наживаються за рахунок інших).

У містах, які розташовані біля Гадяча, ціни значно нижчі ніж у нас. Уже проста людина не може купити м’ясо, сало (головні продукти українця). Підприємці закуповують свиней по 25 грн. за кілограм, а продають м’ясо 90-100 грн. за кілограм, а сало – 60-75гр. за кілограм.

Таксисти теж не можуть скласти ціну поїздкам. Підняли ціну за проїзд до 30 грн. і більше, а ціна на бензин трішки змінилася. Все це відбувається тому, що немає справжнього господаря в місті.

Влітку у велику спеку багато мешканців міста відпочивали на пляжах річки. Гарний центральний пляж, а інші береги заросли верболозом, річка заросла куширями. Таке відчуття, що керівники міста відпочивають у більш комфортних умовах ніж жителі громади.

Пенсіонери та батьки з дітьми змушені їздити до річки на таксі, але ж можна виділити транспорт на цей час.

Зараз їздить у місті маршрутка з Набережної Псла до Ковалевщини. Люди нею їздять на роботу, діти – в школу та дитячі садочки. А ввечері треба йти пішки або визивати таксі, щоб добратися додому. Мабуть прийшов час вирішити це питання.

Напередодні виборів до місцевих рад нам дуже хочеться, щоб кожний житель району подумав, кого потрібно вибрати міським головою, головою районної ради. Це повинні бути такі люди, для яких інтереси громади вищі ніж особисті.

Михайленко А.Л., Огризько І.І., Гура С.І., Макаренко Л.В., Максименко І.С., Кикоть В.І., Панич С.Г., Педько Р.І.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...