Друге народження

Благоустрій Заяру

Благоустрій Заяру

Поділитися новиною

Друге народженняМинав звичайний день. Надворі вже вечоріло. Ніщо не віщувало біди. Та раптом вона прийшла, як грім серед ясного неба. Велике горе прийшло у нашу родину. Моя онучка Валерія, граючись сама у кімнаті, дістала із шафи ліки і випила смертельну дозу сильно токсичного препарату «Ізоніозид». На цей час її мама, а моя донька Юля, була на кухні і готувала вечерю. Донька розповідала, що коли готувала, то щось повело її зайти в кімнату, де гралась її донька.

Вона не знала, чому туди пішла, але Господь, знаючи те, що дитина випила ліки, надихнув мою дочку Юлю туди зайти. І коли вона зайшла, то на столі побачила пляшечку з-під ліків. Вона подивилась, що там мало, і запитала у доньки, де вона їх поділа. І та показала на доріжку, що, мов, розлила. За це мама її наказала, поставивши у куток. Після цього пішла далі на кухню. Потім зателефонувала знайомому і розповіла, що Лєра розлила ліки на підлогу. Той відповів, що то погано.

Пізніше, моя старша онука Аня, яка гуляла з подружками, повернулась додому і зайшла в кімнату, де знаходилась її сестра Валерія. Вона побачила, що сестра стоїть у кутку, наказана. Через певний проміжок часу у Валерії відкрилась блювота, і Аня позвала маму. Мама наполегливо почала питати в меншої доньки, чи все-таки та пила із пляшечки ліки. Тільки тоді дитина ствердно кивнула головою. Мати поміряла температуру, вона була дуже низькою – 34,5.Дитина була дуже в’ялою. Побачивши, що дитина засинає, вона подумала, що мала втомилась, і поклала спати. Сама вирішила почитати в Інтернеті інструкцію до ліків. Але у дитини знов почалась блювота. Моя донька Юля негайно викликала швидку.

Напевне, Господь не покидав нашу дитину від самого початку. І він знав наперед усі обставини, і Ангел-охоронець, якого Бог поставив біля не,ї не відходив ні на мить. На той час «швидка» була на виклику якраз у Красній Луці. Відтак Валерія була доставлена вчасно в реанімаційне відділення, де її зразу підключили до апарату штучного дихання. Пройшло дві години від того часу, коли вона випила ліки. Лікарі говорили: якби ще 5-10 хвилин, вони б уже нічого не змогли зробити. Тому що після такої дози, яку випила дитина, не живуть. Але Господь постійно був із нею. Лікар, якого викликали з Полтави, сказав: «Моліться і вірте». І коли я з донькою виходила з його кабінету, то відповіла їм: «Нехай Господь вас благословить». Були переживання, але глибоко в серці мені було спокійно, я не плакала, я ходила і славила Бога, я співала внутрішнім голосом пісні і вголос. У суботу, 19 вересня, зранку, коли я їхала автобусом в село, Господь надихнув мені написати слова подяки. Я відразу дістала із сумки блокнот і ручку і почала писати. Слова були такими:

Ты чудо явил в моей жизни,

Ты внучку мою оживил,

Ты возвратил её с того света

И снова ей жизнь подарил.

Ну как мне Тебя не славить,

Не говорить о Тебе,

Ведь только Тебе всё под силу,

И всё возможно Тебе.

Спочатку я не розуміла цих слів, так як мало ще пройшло часу. Господь мені дав такі слова. Це була Його воля, Він знав наперед, що дитина буде жити для Його слави, і Він мене утішав цими словами для того, щоб я молилась і вірила. І Він виконав свою обіцянку. А я коли молилась, то говорила Богу, що буду свідчити про це і напишу в газету. Звісно, молилась не тільки я, молились у нашій помісній церкві, яка розташована по вулиці Вокзальній, 1, до якої я ходжу і служу Богу Всевишньому. Молились також у Зінькові і Лохвиці, куди я зверталась і просила молитись. Усі вірили в те, що для Господа нічого неможливого нема. Дякуючи молитвам братів та сестер, які мене підтримували і не були байдужими до цього, це мені ще дужче укріпляло віру.

У неділю, коли я попросила взяти піст за онуку, ніхто не відмовив. Мама, яка приїхала зранку в лікарню, попросилась, щоб їй розрішили зайти до дочки, і її впустили, але ненадовго. Потім вона купила ліки, і доктор сказав, що до ранку можна не приходити. Після лікарні вона прийшла до Церкви, і там, будучи в посту, ми помолились і ще раз маму і за її дочку, за її зцілення. Послухавши слово Боже, після обіду Юля поїхала в село, але на серці у неї було неспокійно, вирішила повернутися назад до лікарні. Вона попросила дозволу побути біля донечки, і лікар не відмовив. Зайшовши у палату, вона поцілувала дитину, погладила і почала говорити до неї. Дівчинка відреагувала, вона поворухнулась, намагалась відкрити очі. А вже на ранок наступного дня дитину відключили від апарату, вона почала дихати самостійно.

Я дякую Богу і всьому медичному персоналу реанімаційного відділення, лікарю з Полтави, який приїздив на виклик, за те, що вони не відходили від моєї онуки ні вдень, ні в ночі. Також дякую медичному персоналу дитячого відділення, де мою Валерію продовжували ставити на ноги. Дякую всім віруючим, які молились разом зі мною і вірили в чудо. Усі віруючі молились за весь медичний персонал, щоб Господь був їхніми очима, розумом і руками. Дякуючи Господу Богу, Він почув наші молитви і воскресив мою онучку з мертвих. Господь руками медичного персоналу поставив її на ноги. Я хочу, щоб через це свідчення Господь торкнувся кожного серця. Щоб кожен, хто буде читати це, задумався над своїм життям. Що ніякі екстрасенси, ніякі бабки-шептухи, колдуни людині не допоможуть. Тільки істинний живий Бог, який живе на небесах, може змінити життя на краще і зробити чудо в житті кожного із вас. Він жде вас, Він хоче, щоб ви впустили Його в своє серце, і щоб Він був господарем вашого життя. І коли ви це зробите, тоді життя у вас буде кращим. Для нашого Господа нічого неможливого нема, тільки побажай, прийди до Нього і вір. Нехай Господь вас утішить і благословить.

З любовю Божою до всіх вас Марія Комісаренко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...