Проти керівництва ТОВ «Гадячсир» та ТОВ «Техмолпром» відкрито кримінальні провадження по факту невиплати заробітної плати

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

проти керівництва ТОВ «Гадячсир» та ТОВ «Техмолпром» відкрито кримінальні провадження по факту невиплати заробітної платиРеакція на публікацію
У своєму листі дописувачка звинувачує начальника управління соціального захисту населення Гадяцької РДА у брехні. Тож ми вирішили перевірити факти, викладені у листі, та попросили пояснення у самого В.Ю. Тарасенка .
Ось і відповідь: «Так, станом на 1.08.2015 року заборгованість по ТОВ «Гадячсир» становила 5 млн 756 тис. грн, а вже на 2.09.2015 заборгованість була зменшена до 2 млн 783 тис. 100 грн.

За місячній термін заборгованість була зменшена майже на 3 млн грн, бо була виплачена заборгованість за травень й невелику частину червня. Саме залишок заборгованості у розмірі вищевказаних 2 млн 783 тис. 100 грн – це заборгованість лише за червень, так як липнева заборгованість була лише поточною і набула статусу фактичної тільки після подачі звітності до органів статистики 7.09.2015 р. Саме на цю дату заборгованість по підприємству ТОВ «Гадячсир» згідно інформації з відділу статистики становила 5 млн 667 тис. грн, тобто до червневої заборгованості додали місячний фонд оплати праці за липень у розмірі приблизно 3 млн гривен.

Стосовно заборгованості на підприємстві ТОВ «Техмолпром», то хочеться зазначити, що управління соціального захисту населення керується даними, які отримує лише у органів статистики, правоохоронних органів та територіальної державної інспекції з праці у Полтавській області. Згідно цих даних борг по вищезазначеному підприємству виник у звітному періоді липня місяця та становив 3 млн 1 тис. грн.

Хотілось би звернутися до всіх працівників даних підприємств! Якщо вам не виплачують заробітну плату, то чому ви не звертаєтесь із письмовими заявами у Гадяцьку районну державну адміністрацію? Адже якщо ви оперуєте даними з наради голови райдержадміністрації О.В. Матюшенка, то повинні знати, що проти керівництва ТОВ «Гадячсир» та ТОВ «Техмолпром» відкрито кримінальні провадження по факту невиплати заробітної плати за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.175 Кримінального кодексу України. Згідно коментарів представників МВС та органів прокуратури для оперативності проведення досудового розслідування даного факту необхідно встановити коло потерпілих осіб, а без письмових звернень працівників вищезазначених підприємств дана процедура неможлива.

Тож перш ніж звинувачувати посадову особу у приховуванні офіційних даних та у покритті керівників славнозвісного сирзаводу, необхідно вчинити певні дії самостійно для того, щоб допомогти керівництву райдержадміністрації та її структурних підрозділів вчасно та оперативно робити свою роботу».

«Базар Медіа в Україні» 

1 коментар до “Проти керівництва ТОВ «Гадячсир» та ТОВ «Техмолпром» відкрито кримінальні провадження по факту невиплати заробітної плати

  1. Люди боятся жаловаться, потому что боятся лишится хоть какой-то работы!!! Останутся без работы и без денег.
    Та и этот Сырзавод вообще какая-то странная “фирма”. Охранникам начисляют по 10 тыс грн, а выплачивают по 2-3 тысячи. И таких там людей полно. Самое настоящее отмывание денег.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...