Громада не згодна з діями орендарів…

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

Громада не згодна з діями орендарів Лист у редакцію

Голові Гадяцької районної ради, голові Гадяцької РДА, прокурору Гадяцького району.

Між селами Великі Будища та Тимофіївка знаходиться водосховище (пожежна водойма), площею понад 60 га, яке перебуває в оренді невідомих осіб.

11 серпня 2015 року була спроба трьох невідомих осіб (що ніби працюють на водоймі) відкрити засувку і випустити воду з цього водосховища.

При здійсненні цієї операції мешканцями с. Великі Будища був викликаний наряд  районної міліції, який зафіксував спробу зливу води з водосховища, завдяки чому злив води з водосховища було припинено.

Наявність цього водосховища є дуже важливою для мешканців нашого села і навколишніх, а також для розташованого неподалік промислового підприємства та екосистеми.

Громада не згодна з діями орендарів щодо спуску води з водосховища, і їх діями навіть у  тому випадку, якщо орендарі мотивують, що цей спуск необхідний для ремонту захисних споруд.

Просимо звернути увагу, що близько двох років незаконно знімалася плата в розмірі 150 гривень за вилов мешканцями села риби на вудочку, у разі відмови орендарі погрожували та залякували людей, були навіть факти рукоприкладства.

Ми, нижче підписані під цим зверненням громадяни, просимо звернути увагу і прикласти усіх зусиль як керівної ради району на збереження сьогодні і надалі цього життєво важливого водосховища.

З повагою і надією на допомогу мешканці села Великі Будища та жителі району.

Усього 107 підписів.


Шановні працівники газети «Базар Медіа»!

Звертаємося до вас за допомогою, оскільки знаємо, що ви нам обов’язково допоможете! У селі Великі Будища Гадяцького району Полтавської області склалася досить складна і неприємна ситуація. У прикладених нижче файлах викладені наша проблема та детальна інформація. Протягом досить значного періоду ми зверталися до різних органів влади (Гадяцька прокуратура, міліція, адміністрація Гадяча), але, на жаль, вони нам не допомогли, можливо, через свої переконання або ж через байдужість у цьому розібратися. Навіть голова нашої сільської ради приховувала цей злочин. Ми просимо вас більш детально ознайомитися із цією ситуацією. Оскільки збитки є досить значними (самої риби – 1,5 млн грн, а також спуск води на 1,5 м), а площа самого водяного дзеркала – 60 га. Без цього водосховища жителі села можуть залишитися без води, оскільки він є підґрунтям наших колодязів. До того ж, цей ставок є водосховищем «Полтавагазвидобування» УСП «Тимофіївка» на випадок пожежі. У підсумку ми залишаємося без води, а також незахищеними від небезпеки вибуху промислу та обдуреними з боку влади.

З повагою депутат сільської ради Микола Миколайович Купка

LIVE OFFLINE
track image
Loading...