Хочу запитати у В.Ю.Тарасенка: навіщо ви брешете на нараді?

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

 Хочу запитати у В.Ю.Тарасенка: навіщо ви брешете на нараді? Доброго дня, шановна редакціє!

Я постійно читаю вашу газету. Ви багато робите для людей, допомагаєте чим можете. Дуже прошу вас роз’яснити одне питання, яке хвилює не тільки мене.

На Гадяцькому районному офіційному сайті розміщено: «Розширена нарада у голови РДА від 2.09.2015» написано, що були запрошені представники ЗМІ.

Про стан оплати праці на підприємствах ТОВ «Гадячсир» та ТОВ «Техмолпром» доповідав В.Ю. Тарасенко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

«Станом на 1.08.2015 року заборгованість та ТОВ «Гадячсир» – 5 млн 756 тис. грн. На сьогоднішній день, 2.09.2015, заборгованість по даному підприємству становить 2 млн 783 тис. 100 грн».

Цікаво, як могла зменшитися заборгованість, ще й на таку суму, коли у період з 1.08.2015 по 2.09.2015. заробітну плату видали лише за травень 2015 р? Виходить, що за травень виплатили майже 3 млн гривень, а заборгованість за червень і липень лише 2 млн. За два місяці? Хочу запитати у В.Ю.Тарасенка: навіщо ви брешете на нараді? Навіщо занижуєте цифри? Люди працюють і живуть у боргах завдяки таким, як ви. Що буде у жовтні, коли включать опалення? Я плачу за той місяць, за який отримую зарплату. Ніхто не думає, які будуть борги у місті.

Також В.Ю. Тарасенко заявляє: «ТОВ «Техмолпром» – заборгованість 3 млн 1 тис. грн. Дана заборгованість виникла вперше у липні місяці». Ви що, знущаєтеся? «Техмолпром» і «Гадячсир» – це, можна сказати, одне підприємство (тільки назви різні). Заробітну плату отримуємо разом. І заборгованість йде у 2-3 місяці вже не один рік. Скільки разів працівники писали у «Базар Медіа»? Ви що, не читаєте місцеві газети? Навіщо така брехня? Кого ви покриваєте? Чи думаєте, люди не знають, що таке Інтернет? Не читають сайти нашого міста?

Шановна редакція! Прошу роз’яснити це питання. Звідки такі цифри, і хто за цим стоїть? Коли повернуть людям те, що вони заробили? Що для цього роблять? Це питання цікавить не лише мене, а майже 1000 працівників «Гадячсир» і «Техмолпром». А коли виростуть борги у «Гадячсир» і «Техмолпром», то будуть цікавитися і керівники нашого району.

З повагою Л.І.Синенко,  5.09.15.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...